Uitverkocht

Safeview - Een zonnescherm en nachtzichtscherm in één

Niet leverbaar

.

Product informatie

Je eigen veiligheid staat bij jou vast en zeker hoog in het vaandel. Jaarlijks worden er nog steeds veel ongelukken veroorzaakt door slecht zicht of verblinding. Met dit handige scherm verdwijnt dit probleem acuut! Vergroot je eigen veiligheid in het verkeer direct en schaf er een aan! Vandaag bij ons slechts €12,95!

Erg simpel te bevestigen en gebruiken

Het product is erg eenvoudig vast te klikken op de bestaande zonneklep van je auto, het is geschikt voor iedere zonneklep! Door middel van de gebruiksvriendelijke bevestigingsclip zit hij direct vast en heb je er meteen profijt van. Het gele glaasje gebruik je voor in de nacht en de donkere is tegen het felle zonlicht. Het is erg eenvoudig om te wisselen van glaasje door het simpelweg te roteren. Zo heb je tijdens iedere situatie een heldere blik op de weg!

Nooit meer last van felle zon

Mede door onze ogen zijn we in staat om te anticiperen op signalen in het verkeer. Verschillende weersinvloeden kunnen het zicht in de auto negatief beïnvloeden, waaronder dus de (laagstaande) zon. Door de safeview op je zonneklep behoort dit tot het verleden. En niet alleen vergroot het je zicht, het is ook aantoonbaar beter voor je ogen als de felle zon er niet steeds in schijnt. Dubbel voordeel dus!

Ook 's nachts beter zicht

Schittering van de lichten om je heen? Of gewoon een onzeker gevoel tijden het rijden in het donker? Ook hiervoor biedt de Safeview uitkomst. Het polariserende gele glaasje zorgt er namelijk voor dat de gevaarlijke schitteringen geneutraliseerd worden. Ook zorgt het ervoor dat de vage contouren zoals strepen op de weg juist verscherpt. De weg en het verkeer daarop zal daardoor een stuk rustiger op je overkomen zodat je een stuk vertrouwder achter het stuur zit!

Highlights & specificaties

  • Slechts €12,95 ipv €29,95
  • Safeview Nacht & Zonnescherm in 1
  • Nooit meer last van de felle of laagstaande zon
  • Beter zicht in het donker
  • Eenvoudig te bevestigen aan je zonneklep
  • Veilig de weg op!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details