Uitverkocht

RVS Design Wandbrievenbus - In 2 fraaie modellen verkrijgbaar - Snel en eenvoudig te monteren!-Rond

Niet leverbaar

Product informatie

Een goede wandbrievenbus heeft eigenlijk 2 vereisten. Allereerst moet er natuurlijk voldoende ruimte zijn voor al je post en daarnaast is de uitstraling ervan ook niet onbelangrijk. Wij durven te wedden dat bij een groot aantal mensen 1 of meerdere van deze 2 vereisten niet optimaal is. Komt dat even goed uit, want wij hebben vandaag 2 stijlvolle modellen brievenbussen in de aanbieding die gehoor geven aan beide punten. En dat met heel erg veel korting!!/p>

Je post in stijl opvangen

We hebben 2 prachtige modellen voor je in de aanbieding; strak en rechthoekig of organisch met een bolling. Als de buitenkant van je woning je net zo aan het hart gaat als de binnenkant dan zijn deze brievenbussen zeker een welkome toevoeging. Ze zijn beiden niet alleen fraai vormgegeven maar ook nog eens zeer sterk en gemaakt van roestvrij staal (RVS). Bovendien voldoen ze aan alle eisen die door PostNL zijn gesteld!

Overal aan gedacht

Deze brievenbussen hebben een speciaal krantenvak. Vaak raken brievenbussen al snel overvol doordat de kranten en reguliere post allemaal samen bij elkaar worden gepropt waardoor alles verkreukelt. Hier heb je dus voortaan geen last meer van! Tevens bevat de brievenbus een slot met 2 sleutels zodat je alles er zelf keurig netjes uit kunt halen. Via de 3 kijkvensters kun je van te voren al ongeveer zien wat er allemaal in zit!

Specificaties

-Afmetingen Vierkant model: 31 x 33.5 x 10.5 cm

-Afmetingen Rond model: 31,5 x 42 x 12 cm

-Opening: 32,5 x 3,4 cm

-Inclusief montagemateriaal en 2 sleutels

-Materiaal: Roestvrij staal

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €99,95
  • RVS Design Wandbrievenbus
  • Keuze uit 2 fraaie designs
  • Gemakkelijke en snelle montage
  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Geleverd incl. 2 sleutels
  • Met krantenhouder - nooit meer een overvolle brievenbus
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details