Uitverkocht

Krachtige Stoomstrijkijzer van Royalty Line (2200W)

Niet leverbaar

Nooit meer eindeloos hoeven wachten tot de strijkijzer de juiste temperatuur heeft bereikt. Bespaar tijd op het strijken met deze stoomstrijkijzer van Royalty Line

Ben jij ook altijd zo lang bezig met het strijken van je kleren? Met deze stroomstrijkijzer van Royalty Line ben je zeker minder dan de helft aan tijd kwijt voor dezelfde hoeveelheid was. Eindeloos wachten tot je strijkijzer op temperatuur is, is met deze stoomstrijkijzer verleden tijd! En dat voor maar €14,95!

Bespaar strijktijd met deze stoomstrijkijzer

Doordat je de meest delicate kledingstukken kunt strijken zonder de temperatuur te hoeven veranderen bespaar je enorm veel strijktijd. Daarbij is deze stoomstrijkijzer voorzien van een steamglide-zoolplaat waardoor hij heel soepel over je kleding glijdt. Met de instelbare stoomkracht verfrist deze stoomstrijkijzer niet alleen je garderobe maar verwijdert hij ook nog eens nare geurtjes. Door de continue stoomproductie strijk je al je kleren moeiteloos glad en dat scheelt een hoop tijd! Deze stoomstrijkijzer is voorzien van een 260 ml watertank en kun met kraanwater vullen terwijl je strijkt!

Zeg hardnekkige kreukels vaarwel

Deze stoomstrijkijzer is voorzien van een stoomstoot functie. Deze functie is vooral geschikt voor zeer gekreukelde en vooral zware stoffen. Door op de burst knop te drukken komt er een sterke stoomstoot uit de strijkzool waardoor kreukels gemakkelijk verdwijnen! Daarnaast is er ook nog een sproeifunctie; terwijl je aan het strijken bent kun je het kledingstuk bevochtigen door een paar keer op de sproeiknop te drukken, ongeacht de temperatuur. Met twee keer zoveel stoom per minuut verdwijnen zelfs de meest hardnekkige kreuken. Binnen twee minuten is het stoomstrijkijzer al op temperatuur en kun je meteen van start gaan.

Geen stof is te lastig voor deze stoomstrijkijzer

Naast dat voor deze stoomstrijkijzer geen stof te lastig is kun je hem ook nog omtoveren tot een draadloze strijkijzer. Superfijn voor als je bijvoorbeeld je blouse aan een hanger wil strijken of wat dacht je van je gordijnen? Maar je kunt het snoer ook gewoon weghalen als deze in de weg zit tijdens het strijken op de strijkplank.

Specificaties

- Vermogen: 2200 W

- Inhoud waterreservoir: 260 ml

- Kleur: wit/paars

- Inclusief maatbeker

- Materiaal: roestvrijstaal

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €49,95
  • Krachtige Stoomstrijkijzer van Royalty Line (2200W)
  • Nooit meer eindeloos hoeven wachten tot de strijkijzer de juiste temperatuur heeft bereikt
  • Beschikt over 2 instellingen voor stoomafgifte
  • Voorzien van een roestvrijstalen zoolplaat
  • Binnen 2 minuten al op temperatuur; nooit meer eindeloos hoeven wachten
  • Geen stof is te lastig voor deze stoomstrijkijzer
  • Verfrist je garderobe en verwijdert nare geurtjes
  • Voorzien van sproeifunctie, stoomstootfunctie en zelfreinigingsfunctie
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details