Uitverkocht

Roterende Mop met Automatische Spoel- en Uitwringmachine

Niet leverbaar

Deze innovatieve mop met uniek wringsysteem levert een krachtig reinigingsresultaat en zorgt ervoor dat je veel sneller kunt schoonmaken.

Heb jij ook genoeg van dat zware schoonmaakwerk met die ouderwetse zwabbers? Wring jij nog steeds smerige, vuile zwabbers uit met je handen? Dan hebben wij het nog niet eens over de zwabber die in de hoek van de kast staat, terwijl deze schimmels en bacteriën kweekt. De uitvinders staan gelukkig niet stil; we hebben vandaag een geweldig product voor je in de aanbieding!

Maak het leven eenvoudiger

Deze innovatieve mop met uniek wringsysteem levert een krachtig reinigingsresultaat en neemt praktisch al het restwater op. Je kunt hem zowel nat als droog gebruiken. Hij reinigt, stoft en laat geen strepen achter. De unieke mop gemaakt van microvezel is super absorberend en sterk tegen vuil, gemorste dingen, haren en vlekken. Uitermate geschikt voor het reinigen van alle soorten harde oppervlakken. Wanneer je hem als droge zwabber gebruikt is het microfiber materiaal ultradun en zacht, perfect voor het afnemen van vloeren en zelfs meubels. De microvezel doek heeft als eigenschap dat het automatisch stofdeeltjes aantrekt.

Voor een gezonder en hygiënischer huis

We zetten vaak na gebruik de nog natte mop of dweil in de hoek. Deze natte dweil wordt vervolgens een broedplaats voor schadelijke schimmels en bacteriën. Hij gaat stinken en is heel erg onhygiënisch. Met dit revolutionaire systeem is je dweil gegarandeerd droog na gebruik. Plaats de natte mop in de emmer, duw enkele malen de mop op en neer en de mop draait zich vervolgens hygiënisch schoon en droog. Bacteriën hebben nu geen kans om zich te vermenigvuldigen. Je hebt nu altijd een schone en gezonde leefruimte voor je gezin!

Bespaart ook je lichaam

Dankzij dit systeem hoef je met je handen nooit de mop aan te raken. Plus heeft het ontwerp een diepe geul zodat het vuil in de emmer verdwijnt en de mop schoon blijft. Dankzij het lichte materiaal en de ultradunne steel is het werkelijk een perfect reinigingsapparaat waarmee je overal goed bij kunt komen. Snel en zonder inspanning!

Specificaties

- Emmer van PP (polypropyleen, milieuvriendelijk)

- Inhoud: 6 liter

- Eenvoudig in gebruik en makkelijk op te bergen

- Automatische spoel- en wringmachine

- Wringer van roestvrij staal

- Uitneembare stang van roestvrij staal (120 cm)

- Afvoer aan de zijkant

- Incl. 2 doeken van microvezel

- Zeepreservoir (80 ml)

- Afmetingen van de emmer opengevouwen: 49 x 29 x 28 cm

- Afmetingen van de emmer dichtgevouwen: 28 x 29 x 28 cm

Highlights & specificaties

  • Roterende Mop met Automatische Spoel- en Uitwringmachine
  • Bespaar een hoop tijd met schoonmaken
  • Effectief en grondig resultaat
  • Zowel nat als droog te gebruiken
  • Geschikt voor de vloer, maar ook om meubelen af te nemen
  • Met revolutionair systeem om de mop uit te wringen
  • Alles wordt makkelijker schoon dankzij super absorberende microvezel mop
  • Ergonomisch ontwerp en systeem; ontlast je lichaam
  • Geleverd met 2 microvezel mops (machinewasbaar, herbruikbaar)
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details