Uitverkocht

Rookloze Asbak - Verdrijft de nare geur van sigaretten en sigaren!

Niet leverbaar

Dankzij deze speciale asbak kun je voortaan gewoon binnen blijven roken - maar wordt die vervelende lucht wel aanzienlijk verminderd!

Rook je zelf binnenshuis, of heb je een gezinslid dat wel eens binnen rookt? Dan is helaas de geur van rook en as altijd aanwezig. Dat is het vervelende gevolg als je niet naar buiten gaat om te roken. Dankzij deze speciale asbak kun je voortaan gewoon binnen blijven roken - maar wordt die vervelende lucht wel aanzienlijk verminderd!

Vermindert rooklucht aanzienlijk

Altijd maar die vieze rooklucht in huis, we snappen dat je daar helemaal zat van bent. Met deze elektrische asbak ben je daar helemaal van verlost. De asbak zorgt er namelijk voor dat rook en geurtjes van sigaretten in de asbak achterblijven, en dus niet in de lucht terecht komen. De lucht rondom de asbak wordt gefilterd en vervelende geurtjes worden direct opgenomen!

Filtert alle vervelende geurtjes de lucht uit

De rook wordt gefilterd zodra deze door de elektrische filter stroomt. Uiteraard zal deze filter meegeleverd zijn, wij raden aan om deze eens in de zoveel tijd volledig te reinigen. Naast het filteren van de rook heeft deze asbak nog meer bijzondere eigenschappen, je kunt er namelijk ook je sigaret in uitdrukken zonder dat deze uit de asbak valt. De rand is uniek ontworpen zodat je sigaret automatisch dooft zodra deze tot aan de rand van de asbak is opgebrand, en valt er niet in!

Specificaties

-Werkt op 2 C batterijen (NIET meegeleverd)

-Diameter: 12 cm

-Hoogte: 6 cm

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €39,95
  • Rookloze Asbak
  • Verdrijft de stinkende geur van sigaretten en sigaren
  • Lucht rondom de asbak wordt gefilterd, vervelende geurtjes worden opgenomen
  • Sigaret dooft zodra deze tot aan de rand van de asbak is opgebrand
  • Modern en handig design
  • Zorgt thuis weer voor een frisse leefomgeving!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details