Romantische Dekbedovertrekken van Hotelkwaliteit

Niet leverbaar

Deze dekbedovertrekken bieden niet alleen heerlijk slaapcomfort en optimale duurzaamheid, ze brengen ook een romantisch tintje naar je slaapkamer.

Een mooi dekbedovertrek maakt je kamer in één klap een stuk leuker, gezelliger én chiquer. En dat is zeker niet onbelangrijk, want wij brengen maar liefst een derde deel van ons leven slapend door. Dat is niet niks! Dan kunnen we dat natuurlijk maar het beste zo aangenaam mogelijk maken. Deze dekbedovertrekken in verschillende romantische dessins maken dit optimaal mogelijk. Hier zul je iedere nacht opnieuw heerlijk onder in slaap kunnen vallen!

Luxe weelde voor in de slaapkamer

Onweerstaanbaar voor in de romantische slaapkamer: prachtige dekbedovertrekken extreem zachte kwaliteit. Dit is weelderige pracht die meteen bij het wakker worden vrolijk stemt: zo mooi, zacht en natuurlijk. Deze overtrekken zijn van 100% micropercal gemaakt, wat betekent dat ze niet alleen heel goed isoleren, maar dat ze ook optimaal vocht afvoeren. Dit is in ieder seizoen belangrijk, ook voor de langere levensduur van het overtrek, naast het comfort.

Blijvend prachtig van kleur

Micropercal past zich daarbij ook perfect aan op de lichaamstemperatuur. Het textiel is heerlijk zacht geweven en voelt, zodra je tussen de lakens kruipt, meteen heerlijk warm aan. Maar micropercal is naast zacht natuurlijk ook heel sterk. Daarom kun je dit overtrek keer op keer wassen, het blijft zijn mooie kleur en zachte luster behouden.

Voorzien van instopstrook en bijpassende kussenslopen

Om ervoor te zorgen dat je zelfs tijdens de meest wilde dromen niet met je voeten onder het dekbed vandaan piept, is het dekbedovertrek extra lang geproduceerd en heeft het over de gehele breedte een handige instopstrook met drukknopen. Uiteraard zijn de bijpassende kussenslopen (van 60 x 70 centimeter) ook inbegrepen.

Je hebt de keuze uit 3 maten

- 140 x 200/220 cm (1-persoons) + 1 kussensloop: vandaag slechts €9,99 ipv €59,99

- 200 x 200/220 cm (2-persoons) + 2 kussenslopen: vandaag slechts €14,99 ipv €79,99

- 240 x 200/220 cm (Lits-jumeaux) + 2 kussenslopen: vandaag slechts €17,99 ipv €89,99

Highlights & specificaties

 • Romantische Dekbedovertrekken van Hotelkwaliteit
 • Beschikbaar in verschillende dessins en kleuren
 • Geeft je slaapkamer een enorme sfeer-boost
 • 1-persoons, 2-persoons en lits-jumeaux verkrijgbaar
 • Gemaakt van 100% micropercal
 • Vochtregulerend, ademend, strijkvrij, duurzaam en heerlijk zacht
 • Geleverd inclusief bijpassende kussenslopen
 • Optimale kleurvastigheid
 • Wasbaar op 30 graden
 • Extra lang geproduceerd en voorzien van instopstrook over de gehele breedte
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details