Robijn Waspakket | 3x Wasmiddel & 2x Wasverzachter | Meer dan 60 wasbeurten

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

De Robijn wasmiddel en wasverzachter combineert een unieke geur met de zachtheid die men van Robijn wasverzachters kent. Win-win dus!

€ 33,99  € 14,99

De was doen is zeker geen goedkope klus. Buiten de energie en water die er verbruikt wordt moet er natuurlijk ook nog het prijzige wasmiddel en wasverzachter aan te pas komen. Dankzij een prachtige deal die één van onze inkopers heeft weten te sluiten, kunnen we je vandaag dit Robijn waspakket aanbieden. Maar liefst 3 flessen wasmiddel én 2 flessen wasverzachter in 1 voordelig pakket! En het maakt niet uit of je de witte, bonte of gekleurde was wilt doen, want wij hebben het allemaal! Absolute topkwaliteit waar je een hele tijd mee vooruit kunt!

Robijn Stralend Wit 

Robijn Vloeibaar wasmiddel Stralend Wit en Robijn Wasverzachter Jasmijn en Sandelhout, de perfecte match voor een stralend witte en zachte was. Het perfecte waspakket nu bij Koopjedeal! Robijn Vloeibaar Wasmiddel Stralend Wit heeft een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de witte was. Het wasmiddel bevat witbeschermers die ervoor zorgen dat je favoriete kleding langer stralend wit blijft. Want wat mooi is, moet mooi blijven. Van mooie kleding wil je zo lang mogelijk genieten. Robijn wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als nieuw te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur.

Robijn Wasmiddel Color Rosé Chique

Robijn Wasmiddel Color Rosé Chique is een wasmiddel uit de exclusieve Robijn Collection lijn. Deze heerlijke geur zorgt voor een beetje glamour in elke wasbeurt. Gebruik voor de lekkerste geur ook de bijpassende Rosé Chique wasverzachter. Rosé Chique is geschikt voor alle bonte- en gekleurde was op 30-40-60 °C. Doseer 35ml wasmiddel voor een standaard was of 52ml wasmiddel voor een grote of sterk bevuilde was. Robijn Klein & Krachtig kun je voor alle textielsoorten gebruiken, behalve voor wol en zijde. Gebruik hiervoor Robijn Wol en Fijn. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Highlights & specificaties

  • Robijn Waspakket | 3x Wasmiddel & 2x Wasverzachter | Meer dan 60 wasbeurten
  • Zorgt voor een heerlijke geur en langdurige frisheid
  • Maakt kleding makkelijker strijkbaar en laat het sneller drogen
  • Verkrijgbaar voor de witte & bonte of gekleurde was
  • Met unieke formule, speciaal ontwikkeld voor een optimaal resultaat
Toon details Verberg details