Uitverkocht

4 Resolar topproducten op basis van zonne-energie

Niet leverbaar

Door zonne-energie te gebruiken voorkom je niet alleen dat je met vervelende snoeren moet gaan werken, je kunt ook nog eens fors besparen op je jaarlijkse energierekening.

Het is je vast al bekend dat de technologie het tegenwoordig mogelijk maakt om elektriciteit op te wekken door middel van zonne-energie. Door zonne-energie te gebruiken voorkom je niet alleen dat je met vervelende snoeren moet gaan werken, je kunt ook nog eens fors besparen op je jaarlijkse energierekening. Het zonlicht is immers gratis, en daarmee de elektriciteit die je opwekt ook! We hebben vandaag 4 prachtige producten voor jullie geselecteerd die allemaal werken met Solar techniek. Profiteer van deze prachtige deal!

1: Solar Chedlight met Zonnepaneel - vandaag slechts €17,95 ipv €49,95

Dit product is een door zonne-energie aangedreven draagbare verlichtingset, bestaande uit twee afzonderlijke onderdelen: Een zonnepaneel met waterdicht ontwerp en een compacte lamp met meervoudige super heldere LED's en ingebouwde oplaadbare batterijen. De lamp is met name bedoeld op plaatsen waar hij niet direct onderhevig is aan weersinvloeden en is eenvoudig te installeren met behulp van schroeven. Daarnaast heeft de lamp ingebouwde magneten en kan eenvoudig bevestigd worden aan ieder metaal oppervlak dat magneten aantrekt. Het zonnepaneel is waterdicht en kan buiten gemonteerd worden. De lamp is perfect voor onderweg of op plaatsen waar een normale spanningsbron niet toepasbaar is. Te denken valt aan bijvoorbeeld een schuur, garage, tuinkas, een tuinprieel of een kampeertent.

-De lamp kan aan/uit gezet worden met de schakelaar.

-De lamp brandt meer dan 4 uren nadat de ingebouwde batterijen volledig zijn opgeladen.

-Het is aan te bevelen dat de lamp alvorens het eerste gebruik voor 12 uur is opgeladen.

2: Solar Powerbox laadset voor verlichting - vandaag slechts €79,95 ipv €249,95

Een compacte oplaadset voor verlichting op basis van zonne-energie. Een ideale en onderscheidende manier om zowel buitenshuis als binnenshuis van stroom gebruik te kunnen maken. Buitenshuis is dit een ideale set voor kampeerders of als noodstroomvoorziening te gebruiken. Binnenshuis kun je denken aan woonverlichting in landelijke regio's waar de stroomvoorziening niet aanwezig, onregelmatig en of schaars is, of in de stad als reserve stroomvoorziening bij langdurige stroomstoringen. Het zonnepaneel moet aangesloten worden aan de powerbox. Het zonnepaneel dient recht onder de zon geplaatst te worden en heeft een laadtijd van 8 uur. Wanneer de LED groen is betekent het dat de powerbox volledig opgeladen is. De ledlamp, welke in de set meegeleverd wordt, kan dan worden aangesloten aan de powerbox met de meegeleverde kabel voor verlichting.

-Zonnepaneel 10W|12V|220 V

-LED lamp 12V|2W helder witte LED lamp met 110 Lumen en kabel (3 meter)

-Powerbox batterij: AGM 12V|7 Ah, laadniveau usb adapter 12V-220V en omvormer 100W-220V

-Laadtijd: 12 uur

-Uitgang: AC, DC

-Ingang: AC, DC

-Lengte meegeleverde kabel: 3 meter

3: Solar Briefcase zonnepaneel in koffer - vandaag slechts €49,95 ipv €199,95

Zonnepaneel in koffer. Makkelijk mee te nemen. Dit product is een krachtige zonne-energie oplader voor 12V, 18V en 24V batterijen. Welke ideaal geschikt is voor gebruik bij caravan, boten, GPS-systemen, laptops, computers etc. Het zet natuurlijk zonlicht om in elektrische energie voor het opladen van diverse toepassingen. Het heeft een vernieuwd afgerond ontwerp en eenvoudig demontabel aansluitsysteem.

-13W Zonne energie Koffer geschikt voor opladen 12V 18V en 24V batterijen

-Adapter kabel met sigaretten aansteker fitting

-Adapter kabel met sigaretten aansteker plug

-Adapter kabel voor batterij klemmen

4: Solar Design Tuinlamp - vandaag slechts €29,95 ipv €79,95

Een energiezuinige design solar buitenlamp met een super helder wit led licht (5.500-6.500 Kelvin). Deze lamp heeft een lichtopbrengst van 80-100 lumen en wordt opgeladen op zonne-energie. De lamp heeft een doorsnede van 222mm en is 450mm hoog. Omdat deze lamp geen kabels nodig heeft, kan deze direct geplaatst worden en zal je terras of tuin energiezuinig en verrassend mooi worden verlicht. De hals van de lamp kan gevuld worden met water of zand, om hem te verzwaren, zodat hij bij windstoten niet omvalt.

-Lichtgevoelige design tuinlamp

-Lichtbron: 1x helder warm wit LED

-80-100 lumen

-Batterij: 2x ‘AA’ oplaadbaar Ni-MH

-Brandduur van 6 - 8 uur volledig opgeladen

-5.500-6.500 Kelvin

-Afmeting: 222 x 450 mm

-Waterdicht

-Geschikt voor buiten

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €17,95 ipv €49,95
  • 4 Resolar topproducten op basis van zonne-energie
  • Gebruikt de zon om elektriciteit op te wekken
  • Kostenbesparend en milieuvriendelijk
  • Geen vervelende snoeren nodig om je verlichting werkend te krijgen
  • Ideaal voor de schuur, garage, kas, caravan of camper
  • Zeer eenvoudig te installeren
  • Werkt het gehele jaar door (ook bij weinig/geen zonneschijn)
  • Bevat alles voor een functioneel solar systeem!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details