Uitverkocht

Relax & Tone Afslank- en Massageapparaat in één!

Niet leverbaar

De Relax and Tone zorgt ervoor dat overtollige vetcellen afgebroken worden en cellulitis vermindert!

Eindelijk is er een lichtgewicht en zeer effectief device voor als je even geen tijd hebt om te sporten. De Relax and Tone zorgt ervoor dat overtollige vetcellen afgebroken worden en cellulitis vermindert! Met dit toestel heb je dus de keuze om even te relaxen, vet te verwijderen of beide tegelijk! Bij Koopjedeal heb je nu dit topproduct voor maar €34,95 ipv €69,95!

Hoe goed en eenvoudig werkt het?

De Relax and Tone heeft een 360 graden primitief as-ontwerp die tot een maximum van 2500 rotaties per minuut kan worden ingesteld. De intense behandeling zorgt ervoor dat de vibraties tot diep in de huidlagen doordringen om lastige vetcellen af te breken, op te lossen en cellulitis te verminderen. Met dit apparaat heb je slechts 10 minuten per dag nodig om geweldige resultaten te behalen. Of je nu je armen, rug, buikspieren, billen, dijen of kuiten wilt masseren, de Relax and Tone kan het allemaal. Plaats het apparaat eenvoudig op de lichaamsdelen die je wilt behandelen en hij doet het werk voor je. Ook na het sporten kunnen je spieren genieten van een relaxte massage want deze behandeling is uitermate geschikt bij spierpijn en vermoeidheid!

3 functies

De Relax & Tone heeft meerdere functies. Met de 3 opzetstukken die bij dit apparaat worden geleverd kun je zelf je behandeling kiezen:

Vlak opzetstuk

Met het vlakke opzetstuk kun je optimaal relaxen. Hij zorgt voor een zachte massage die goed werkt bij spierpijn of vermoeidheid. Of je nu last hebt van je nek, schouders, rug of benen; met deze verzorging zal de pijn verdwijnen!

Golvend opzetstuk

Je kunt met het golvende opzetstuk overtollig vet makkelijk verwijderen. Ook kun je hiermee huidstriemen en cellulitis aanpakken.

Rollend opzetstuk

Het derde onderdeel zorgt ervoor dat 8 onafhankelijk draaiende kralen met 8 keer zoveel kneedkracht trillingen tot diep in de huid laten doordringen. Deze zorgen ervoor dat je vetcellen zullen losraken en vervolgens door je lichaam worden afgebroken.

Highlights & specificaties

  • Slechts €34,95 ipv €69,95
  • Relax & Tone Afslank- en Massageapparaat in één!
  • Breekt overtollige vetcellen af en vermindert cellulitis
  • Met 3 opzetstukken voor verschillende intensiteiten
  • Ook voorzien van massagestand/relaxstand
  • Slechts 10 minuten per dag nodig
  • Geschikt voor armen, buik, rug, billen, dijen, kuiten, etc.
  • Ook perfect om spierpijn en vermoeidheid tegen te gaan
  • Ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details