Recepten boekjes | 4 Unieke boekjes met verschillende recepten

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Weet je niet wat je moet koken? Deze recepten boekjes kunnen je helpen, met 4 verschillende thema's zit er altijd wel wat tussen om te maken!

€ 19,99  € 9,99

Heerlijke recepten rond eigentijdse thema’s. Aan de binnenzijde van de receptkaarten vind je een boodschappenlijstje (handig om mee te nemen!) en een overzicht van voorbereidende handelingen. Als je gaat koken, zet je de dubbele kaart gewoon naast je neer. Deze vier titels zijn een geweldig cadeau door de originele, stijlvolle uitvoering en het gebruiksgemak

Mezze

Mezze zijn kleine gerechtjes uit de mediterrane keuken. Net als de Spaanse tapas en Italiaanse antipasto vormen ze een vrij lichte schotel die tussendoor als aperitiefhapje of als voorgerecht kan worden gegeten

Soep

Soep is een van de oudste gerechten; al in de prehistorie werd soep gegeten. Niet gek dat we dus dat we nog steeds soep eten, het is makkelijk en snel. Maak met dit recepten boek de lekkerste soepen zelf!

Bowl food

Een poké bowl is een traditioneel gerecht uit Hawaï is het bekendste voorbeeld van 'Bowl food'. Het Bowl food recepten boek gaat hier op in en verast je met de meest uiteenlopende poké bowls en andere 'bowl' gerechten. 

Pizza & Pasta

De pizza wie kent het niet die Italianen weten wat ze doen, maar vergeet ook niet hun andere trots de pasta's. Dit recepten boek verzamelt het beste van beide gerechten zodat jij deze thuis ook kan maken zoals de Italianen dat doen!

Highlights & specificaties

  • 4 Verschillende boekjes beschikbaar
  • Handige kaartjes waar ook gelijk een boodschappenlijst op staat
  • Altijd een lekker gerecht achter de hand
  • Ook in een set verkrijgbaar
Toon details Verberg details