Uitverkocht

Rapid White Blue Light Tandenbleek Systeem

Niet leverbaar

Dit Blue Light Tandenbleek Systeem is een ideaal whitening systeem voor thuis. Je maakt je tanden witter door een tandvriendelijke accelerator-gel aan te brengen en deze te activeren met het blauwe licht van de activator.

Ben je niet helemaal tevreden over je glimlach? Je weet van het bestaan van tanden bleken af, maar het is niet iets dat je zomaar doet – het moet immers wel veilig, pijnloos en het liefst ook nog goedkoop. Maar ja, dan moet je ook weer even het internet op voor info, naar de drogist voor advies en prijsvergelijking en dan schiet het er al gauw bij in. Gelukkig is Koopjedeal er vandaag precies op jet juiste moment met dit tandenbleek systeem en een flinke uitprobeerkorting.

Tot wel 5 tinten wittere tanden

Het Blue Light Tandenbleek Systeem is het ideale whitening systeem voor thuis. Je maakt je tanden lichter door een tandvriendelijke accelerator-gel aan te brengen en deze te activeren met het blauwe licht van de activator. Dit systeem is geïnspireerd door de whitening behandelingen die tandheelkundige klinieken leveren. Het Blue Light systeem is een milde behandeling die je tanden tot wel 5 tinten lichter maakt na een totaal van twee uur aan lichtbehandelingen. Je krijgt een mooiere, wittere lach, waardoor je weer iedere dag volop straalt. Het Blue Light whitening systeem is gemakkelijk te gebruiken, veilig en ontworpen voor thuisgebruik zonder gedoe.

Hoe eenvoudig werkt het?

1) Poets lichtjes je tanden.

2) Breng de Rapid White accelerator-gel aan op het oppervlak van alle tanden die je witter wilt maken.

3) Poets voorzichtig alle tanden die je wilt behandelen met de Rapid White whitening gel.

4) Activeer de behandeling door de Rapid White blue light vier minuten tegen je tanden te houden. Voor het gemak kun je ook met je lippen de activator vasthouden.

5) Maak de Blue Light activator schoon na gebruik.

Highlights & specificaties

  • Rapid White Blue Light Tandenbleek Systeem
  • Verwijdert verkleuringen en aanslag op je tanden
  • Maakt je tanden tot wel 5 tinten witter na een totaal van 2 uur aan behandeling
  • Bewezen resultaat: methode wordt ook gebruikt door tandheelkundige klinieken
  • Volledig tandvriendelijk (zonder peroxide)
  • Gemakkelijk en veilig in gebruik; ideaal voor thuis
  • Gun jezelf weer een stralende witte glimlach!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details