Qleancare Handgel 60ml | 75% Alcohol

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Dankzij deze handgel blijven je handen heerlijk schoon, goed verzorgd én draag jij bij aan de gezondheid van jezelf en de mensen om je heen!

€ 24,99  € 6,99

Handhygiëne was nog nooit zo belangrijk. Je wil je handen het liefst zo schoon mogelijk houden. Want hoe lekker is het om een frisse geur aan je handen te hebben? En te weten dat ze vrij zijn van (de meeste) micro-organismen? Met de QleanCare Handgel zorg je ervoor dat je handen en vingers goed worden ontsmet. Kies voor het handige meeneem-formaat met veilig sluitende dop van 60 ml voor in je tas of voor de 500ml handpomp die je overal in huis en/of op kantoor neer zet.

Met deze desinfecterende handgel houd je je handig effectief schoon. Water en zeep heb je niet meer nodig, want de gel doodt effectief de micro-organismen op je huid. De 75% ethyl alcohol ontsmet je handen binnen no-time en droogt je handen niet uit, maar hydrateert. De handgel droogt snel en plakt niet. Met een paar flesjes ben je voor langere tijd verzekerd van gedesinfecteerde en schone handen, want de gel pakt bijna alle ziektekiemen op je handen effectief aan! Regelmatig gebruik van handgel helpt bij het voorkomen van de verspreiding van ziektekiemen.

Hoe te gebruiken?

- Gebruik de handgel na het wassen en goed afdrogen van je handen of gedurende de dag als constante decontaminatie van je handen.

- Om de handgel effectief te gebruiken, wrijf je je handen en polsen in met een kleine hoeveelheid. Dit 30 seconden inwrijven en vervolgens laten drogen.

 - Besteed aandacht aan de plekjes tussen je vingers en om je nagels.

- Niet afspoelen, want dan verwijder je de handgel mogelijk.

Voorzorgmaatregelen:

Houd uit de buurtbij vuur en warmtebronnen.Houd buiten bereik van kinderen.

Bewaar de handgel altijd in een goed afgesloten verpakking.

Bij contact met de ogen geldt: voorzichtig afspoelen met water gedurende minuten. Raadplkeeg vervolgens direct een arts.

Highlights & specificaties

  • Doodt effectief de micro-organismen op je huid
  • Gaat de strijd aan met ziektekiemen
  • 75% ethyl alcohol, sterke ontsmetting
  • Sla een paar flesjes in en je bent lange tijd verzekerd van gedesinfecteerde handen
Toon details Verberg details