Uitverkocht

Pulse Oximeter: voor het eenvoudig meten van hartslag en zuurstofgehalte

Niet leverbaar

De Pulse hartslag- en zuurstofgehaltemeter is een zeer klein, draagbaar instrument dat deze waarden meet via je wijsvinger.

Onze gezondheid is het meest kostbare bezit dat wij hebben en daarom moeten wij er alles aan doen om dat te waarborgen. Over het algemeen stijgt bloeddruk met leeftijd, maar ook steeds meer jongere mensen ondervinden problemen als het op bloeddruk aankomt. En omdat voorkomen beter dan genezen is raden wij je vandaag de Pulse hartslag- en zuurstofgehaltemeter aan. Via je vinger wordt dit op eenvoudige wijze gemeten. Dit biedt jouw extra zekerheid als het op jouw gezondheid aankomt en je kan het apparaatje makkelijk overal met je meenemen! 

Wat is bloeddruk? 

Het hart pompt het bloed met kracht de slagaders in. Dit zorgt op zijn beurt weer voor druk op de bloedvaten, beter bekend als bloeddruk. Een hoge bloeddruk verhoogt je kans op hart- en vaatziekten. Een te lage bloeddruk daarentegen zorgt ervoor dat je duizelig kan worden en zelfs flauw kan vallen. Essentieel dus om de waarden die hieraan verbonden zijn regelmatig in de gaten te houden! 

Hoe werkt de Pulse hartslag- en zuurstofgehaltemeter? 

In tegenstelling tot de gebruikelijke meters die om je bovenarm of pols worden geplaatst, is de Pulse hartslag- en zuurstofgehaltemeter een stuk kleiner en makkelijker in de omgang: je plaatst namelijk je wijsvinger in het apparaatje en automatisch wordt het zuurstofgehalte in het bloed en jouw hartfrequentie nauwkeurig gemeten. Het apparaat is uiterst betrouwbaar en wordt ook in ziekenhuizen regelmatig gebruikt. Zit jij dus met je gezondheid of wil je er gewoon zeker van zijn dat alles goed zit? Haal dan de Pulse hartslag- en zuurstofgehaltemeter! 

Specificaties 

  • Kleur: zwart 
  • Maakt gebruik van digitale technologie 
  • LED-display met OLED-scherm 
  • Werkt op 2 AAA-batterijen (niet bijgeleverd)

Highlights & specificaties

  • Pulse hartslag- en zuurstofgehaltemeter
  • Eenvoudig toe te passen op de wijsvinger
  • Meet nauwkeurig het zuurstofgehalte in het bloed en de hartslag
  • Digitaal en voorzien van LED display met OLED scherm
  • Geeft extra zekerheid als het op gezondheid aankomt!
Toon details Verberg details