Uitverkocht

Set van 4 Puck Lights - Werkt met stick-on methode, geen montage nodig!

Niet leverbaar

Dit zijn de perfecte lampjes om die donkere plekken mee op te lichten. Dankzij het stick-on systeem kun je ze eenvoudig overal opplakken waar je maar wil.

Heb jij ook van die plekjes in huis waar het slecht verlicht is? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keukenkastjes, andere kasten, in de donkere bergruimte of bij de boekenplanken. Dit zijn plekjes waar je wel wat praktisch licht zou kunnen gebruiken. Laten wij bij Koopjedeal nou net zo'n product in de aanbieding hebben waarmee je deze plekjes van wat verlichting kunt voorzien. Deze set van 4 Puck Lights kost vandaag bij ons slechts €19,95 - profiteer!

Overal voorzien van licht

Dit zijn de perfecte lampjes om die donkere plekken mee op te lichten. Dankzij het stick-on systeem kun je ze eenvoudig overal opplakken waar je maar wil. De lampjes werken op batterijen, dus je hoeft ze niet dichtbij een stopcontact te plaatsen of vervelende snoeren weg te gaan werken. Ze zijn eenvoudig te bedienen met de meegeleverde schakelaar, die je binnen een straal van 6 meter ophangt. Het is zelfs mogelijk om sets met elkaar te combineren, aangezien ze werken op dezelfde frequentie. Zo kun je met 1 schakelaar meerdere lampjes bedienen!

Ga voor sfeervolle en energiezuinige LED-verlichting

Zijn jouw lampen in huis al vervangen door zuinige LED-lampen? Met deze minimale investering kun je op lange termijn een heleboel geld besparen. Ze verbruiken namelijk een ontzettend laag wattage in vergelijking tot gloeilampen en hebben een levensduur van maar liefst 100.000 uren! Deze Puck Lights zijn uiteraard ook voorzien van die LED-technologie, en stralen een helder wit licht uit. Plak ze op waar je wil en zorg voor een zeer sfeervolle en praktische lichtcreatie!

Specificaties

-Kleur licht: Wit

-Levensduur: 100.000 uur

-Grootte LED lampen: 7,3 cm x 1,8 cm

-Materiaal: ABS

-Sterkte van LED: 10.000 – 12.000 MCD

-De maximale afstand tussen LED lamp en wandschakelaar: 6 meter

-Aantal LEDs in één puck: 3

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €49,95
  • Set van 4 LED Puck Lights
  • Draadloos: geen kabels en bedrading nodig
  • Geen montage nodig - stick-on methode
  • Praktische en stijlvolle verlichting
  • LED Technologie - zeer energiezuinig
  • Spotlights draadloos te bedienen met schakelaar
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details