Uitverkocht

Professionele Duro Handcirkelzaag

Niet leverbaar

Dit zaagwonder is ontzettend krachtig in zijn prestaties. Hout, tegels, laminaat, plastic, triplex, hardbord; je kunt het overal voor gebruiken!

Als je aan het klussen bent, heb je natuurlijk niet altijd dezelfde soort zaag nodig. Iedere klus vereist weer ander materiaal, omdat je ook een ander doel voor ogen hebt. Soms wil je nu eenmaal een wat ruigere zaagrand dan je bij een andere klus vind passen. Al die verschillende zagen en zaagbladen in huis halen maakt het klussen erg duur. Daarom hebben wij vandaag deze handcirkelzaag in de aanbieding, daarmee bespaar je een hoop tijd, moeite & geld!

Compact maar toch krachtig

Dankzij een krachtige 450 Watt motor heeft de Duro handcirkelzaag geen problemen met laminaat, (wand)tegels, aluminium, koper, kunststof en vloerzeil. Met de hoge rotatiesnelheid geeft de trillingsvrije hardcirkelzaag een snede vrij van bramen en inkepingen. Samen met het lichte gewicht is de zaag van Duro hierdoor zeer geschikt voor het precieze werk. Je krijgt 4 verschillende zaagbladen meegeleverd die je een heel eind op weg zullen helpen bij al je zaagwerk. Hout, tegels, laminaat, plastic, triplex, hardbord - niets is te gek. Daarnaast is de cirkelzaag ontzettend handzaam, want je kunt er horizontaal, verticaal, recht en in een ronding mee zagen; ideaal!

Voor iedere klus de juiste zaag

Stel de zaagdiepte nauwkeurig in met de zaagdieptebeveiliging aan de zijkant van de zaag. Omdat klussen altijd troep veroorzaakt, heeft de handcirkelzaag ook een handige aansluiting voor stofafzuiging. Zo laat je een stuk minder gruis achter op de plaats des onheils. Verder heeft de zaag een beschermkap voor het zaagblad en een overbelastingsbeveiliging met LED waarschuwingslamp. Dit maakt de zaag veilig en geschikt voor iedere klus. Bovendien beschikt de handcirkelzaag over een 'Soft start' beveiliging. Deze voorkomt overbelasting. Met deze handcirkelzaag heb je voor iedere klus het juiste materiaal in huis. Je hoeft dus niet meer iedere keer een andere zaag of zaagblad aan te schaffen. Die besparing heb je dus alvast binnen!

Specificaties

-Merk: Duro

-Type: Handcirkelzaag

-Kleur: Grijs

-Vermogen: 450 W

-230V ~ 50 Hz

-Lengte snoer: ± 2m

-Onbelast toerental: 1000 - 2350/min

-Geschikt voor Ø70mm zaagblad

-Zaagdiepte: 0 - 20 mm

-Zaagdieptebegrenzer: Ja

-Variabel toerentalregeling: Ja

-Taploze verstelbare softstart: Ja

-Aansluiting voor stofafzuigslang: Ja

-Spindle lock: Ja

-LED waarschuwingslamp: Ja

Highlights & specificaties

  • Slechts €39,95 ipv €129,95
  • Professionele Duro Handcirkelzaag
  • De perfecte zaag voor elke klus met ieder materiaal
  • 4 zaagbladen meegeleverd zodat je aan de slag kan met hout, steen, kunststof en aluminium
  • Nauwkeurig instelbare zaagdiepte maakt de zaag geschikt voor het precieze werk
  • Variabele toerentalregeling met soft-start
  • Horizontaal, verticaal, recht en rond zagen; het kan allemaal!
  • Met aansluiting voor stofafzuiging
  • Garantie: 1 jaar
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details