AA Procell Batterijen | Nu met nog langere levensduur | 96-PACK

Levertijd: Max 2 tot 4 werkdagen

Deze Procell batterijen hebben vergeleken met reguliere batterijen een langere levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor professionele apparaten.

€ 139,99  € 49,99

Wij hebben vandaag Procell batterijen in de aanbieding. Maar het zijn niet zomaar batterijen die wij aanbieden… Deze batterijen worden gebruikt door grootverbruikers in het bedrijfsleven. Het is dan uiteraard belangrijk dat het goede batterijen zijn die langer meegaan dan de rest. Normaal betaal je er flink voor, maar vandaag bij ons niet! Een mega-pack van van 96 stuks in verschillende samenstellingen met tientallen euro's korting! Dit is een deal die je niet kan laten liggen!

Procell; niet zomaar batterijen

Procell is een premium merk professionele batterijen dat zich uitsluitend richt op de professionele markt. Andere batterijmerken zijn bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere klanten, maar Procell richt zich alleen op de professionele markt om producten en diensten te garanderen die specifiek zijn bedoeld voor professionele gebruikers. Procell alkalinebatterijen worden dan ook door miljoenen professionele gebruikers en toonaangevende professionele OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld gebruikt vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en service.

Altijd handig om in huis te hebben

Met deze geweldige aanbieding heb je voorlopig genoeg batterijen in huis. Voor je afstandsbedieningen, maar ook voor je klokken, wekkers, zaklampen, camera's, radio's, het speelgoed van je kinderen, etc. Het komt altijd wel van pas!

Inhoud verpakking:

  • 96 AA batterijen

Highlights & specificaties

  • 96-PACK AA Procell Batterijen
  • Batterijen met een langere levensduur speciaal ontwikkeld voor professionele apparaten
  • Geproduceerd met revolutionaire knoopcelontwerp voor beste prestaties
  • Getest om de hoogste kwaliteit en optimale betrouwbaarheid te garanderen
  • Tip: sla voordelig een voorraadje in!
Toon details Verberg details