Uitverkocht

Privatescan Preventief Medisch Onderzoek

Niet leverbaar

-

Product informatie

Je voelt je fit en gezond, maar je wilt toch wel eens weten hoe gezond je in werkelijkheid bent. Of je hebt wel gezondheidsklachten en wil nu toch echt wel eens weten waardoor deze worden veroorzaakt? Boek dan deze uitgebreide Total Body MRI-scan van Privatescan. Met dit preventief medisch onderzoek krijg je inzicht in je actuele gezondheid. Veel ernstige aandoeningen kunnen met dit onderzoek vroegtijdig worden opgespoord, vaak nog voordat ze tot vervelende klachten hebben geleid! De kans op volledige genezing wordt groter naarmate aandoeningen in een pril stadium worden gevonden. Via Koopjedeal boek je vandaag een Total Body MRI-scan bij Privatescan voor slechts €749,-. Dat scheelt maar liefst €341,-!

Wat wordt er precies onderzocht?

-Schedel en hersenen

-Halsslagaderen (carotiden) en lymfeklieren

-Longen (overzichtsscan)

-Grote lichaamsslagader

-Onderrug en bekkengewrichten (overzichtsscan)

-Bovenbuik organen; Lever, milt, alvleesklier, (bij)nieren, galblaas, lymfeklieren

-Onderbuik organen; Blaas, Prostaat (bij de man), Baarmoeder en eierstokken (bij de vrouw)

Waarom jezelf laten onderzoeken?

Het doel van dit onderzoek is om eventuele gezondheidsrisico’s in kaart te brengen, een beeld te verkrijgen van je actuele gezondheid en oorzaken te vinden van de klachten die eventueel spelen op dit ogenblik. We kunnen ons voorstellen dat de meesten pas actie ondernemen wanneer ze echt klachten hebben, het is echter zeer raadzaam om jezelf de kans te gunnen om afwijkingen vroegtijdig te ontdekken. Hiermee vergroot je de kans op volledige genezing aanzienlijk!

Hoe gaat alles in zijn werk?

Nadat je je bestelling bij Koopjedeal hebt geplaatst ontvang je van ons een kortingscode. Hiermee kun je je aanmelden op de website van Privatescan, waarna een medisch onderzoekscoördinator telefonisch contact met je opneemt voor een medische intake en het inplannen van een datum en tijd waarop je zal worden onderzocht. Gedurende de onderzoeksdag word je ontvangen en begeleid door een Nederlands sprekende begeleidster van Privatescan. Deze zal je medische intake bekijken en je persoonsgegevens controleren. Je krijgt hierbij nog voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Hierna zullen de onderzoeken starten en word je naar de MRI-scan begeleid. Tijdens dit onderzoek worden dwarsdoorsneden gemaakt van het lichaam, welke zich vertalen naar vele honderden beelden die de radioloog vervolgens zal bekijken en beoordelen. Tijdens het eindgesprek met de arts zullen de uitslagen aan de hand van een beeldpresentatie worden besproken en toegelicht. Deze uitslagen krijg je ook mee naar huis op CD/DVD!

Over Privatescan

Privatescan bestaat inmiddels ruim 8 jaar en heeft in die jaren baanbrekend werk verricht in het verbeteren en optimaliseren van preventief medische onderzoeksprotocollen zoals de Total Body MRI-Scan. Een team van tientallen artsen en professoren gespecialiseerd in diverse medische vakgebieden en vooral preventief medisch onderzoek buigen zich voortdurend over de technische en wetenschappelijke stand van deze onderzoeken. Voortschrijdende inzichten worden zo al snel in de onderzoeksprotocollen geïmplementeerd en gestandaardiseerd. Zo ben je verzekerd van de best mogelijke preventief medische onderzoeken, verkrijgbaar in Nederland!

Aanvullende informatie

-De onderzoeken vinden plaats in Stadtlohn (bij Winterswijk over de grens) of in Wesel (vlakbij Arnhem)

-Onderzoeken op Zaterdag zijn mogelijk tegen een bijbetaling aan Privatescan van €100 in de plaats Nordhorn (vlakbij Oldenzaal)

-Aanvullende onderzoeken kunnen rechtstreeks bij Privatescan worden bijgeboekt

-Mocht je om medische redenen niet geschikt worden bevonden voor het aangekochte onderzoek, krijg je je geld terug van Koopjedeal. Hiervoor dien je je uiterlijk binnen 2 weken na aankoop van je voucher bij Privatescan te hebben aangemeld.

-Na je aankoop ontvang je binnen 3 werkdagen via de mail een voucher code, deze kun je op de website van privatescan eenvoudig verzilveren. http://www.privatescan.nl/koopjedeal

-Wil je toch nog meer informatie? Bel dan 074-2552680 of bezoek de website van Privatescan: http://www.privatescan.nl/

Highlights & specificaties

  • Slechts €749,- ipv €1090,-
  • Privatescan Preventief Medisch Onderzoek
  • Total Body MRI-scan
  • Ontdek waar je gezondheidsklachten vandaan komen
  • Spoor aandoeningen vroegtijdig op - grotere kans op genezing!
  • Zeer complete scan van het lichaam
  • In samenwerking met Privatescan - al 8 jaar lang gespecialiseerd op dit vakgebied
  • Binnen 3 werkdagen ontvang je een e-mail van ons met een unieke code en alle informatie over hoe je een afspraak kunt maken.
Toon details Verberg details