Uitverkocht

Ventilerend All-Season Dekbed + 2 Gratis Kussens

Niet leverbaar

Dit dekbed zorgt ervoor dat je tijdens warme nachten nooit meer hoeft te zweten onder een dik dekbed en dat je tijdens koudere nachten het heerlijk warm hebt.

Om echt lekker te kunnen slapen is het belangrijk dat je een goed dekbed hebt. Slaap vanaf nu onder dit heerlijke, luxe all-season dekbed. Door de extreem zachte microvezel vulling heb jij een dekbed dat ademend en luchtcirculerend is en daarnaast een heerlijke warmte-isolatie biedt. Zo kom jij gegarandeerd heerlijk de nacht door. Je hebt vandaag al zo'n all-season dekbed voor slechts een schijntje van de prijs die je in de winkel zou betalen en als klapper op de vuurpijl krijg je er 2 microvezel kussens gratis bij cadeau!

Wees altijd voorbereid op temperatuurwisselingen!

In ons kikkerlandje maken we het vaak mee; temperatuurwisselingen. Dit dekbed zorgt ervoor dat je in de zomer nooit meer hoeft te zweten onder een dik dekbed, terwijl het tijdens de koudere nachten heerlijk warm is onder dit dekbed (warmteklasse 2).

Zacht, comfortabel en hygiënisch

Dit dekbed is gevuld met hoogwaardige 100% syndonfill polyester vezel. Belangrijkste kenmerk van deze vezels is dat het zorgt voor een ongekend aangenaam slaapcomfort. Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed zacht is en soepel om je heen valt. Heerlijk om elke nacht onder weg te kruipen. Tot slot is het dekbed ook nog anti-allergisch; de polyester gel vezel is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit dekbed!

Incl. 2 gratis hoofdkussens

De tijk van deze heerlijke kussens is gemaakt van 100% microvezel. Hierdoor voelen ze lekker zacht en koel aan en ervaar je zo het ultieme slaapcomfort. Het hoofdkussen is gevuld met 100% polyester holle vezel. Deze tot bolletjes gedraaide vezel voelt zeer zacht aan en is extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast. Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen! Tot slot is dit hoofdkussen geschikt voor zij-, rug- én buikslapers.

Highlights & specificaties

  • MEGA DEAL: 1 dekbed + 2 kussens!
  • Altijd voorbereid op temperatuurwisselingen; perfect voor het Nederlandse weer
  • Gevuld met hoogwaardige microvezels; voelt superzacht aan
  • Vochtregulerend, ademend, ventilerend en isolerend
  • Geproduceerd naar de laatste inzichten op textielgebied en slaapcomfort
  • Antiallergisch en antihuisstofmijt
  • Ervaar de luxe van een 5 sterren hotel
Toon details Verberg details