Praktische Vloermop met Sprayfunctie | Razendsnel een schone vloer!

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Ben je het zat om (te) veel tijd te besteden aan het reinigen van je vloeren? Gebruik dan deze spraymop en je vloeren zien er in korte tijd weer schoner uit dan ooit.

€ 49,99  € 14,99

Ben je het zat om veel tijd te besteden aan schoonmaken? Gebruik dan deze Aqua Laser Spray Mop en je vloeren zien er in korte tijd weer schoner uit dan ooit. Hoe? Je reinigt en droogt de vloer namelijk met hetzelfde apparaat en dat slechts met 1 handeling!! De emmer en dweil kun je dus definitief opbergen. Vandaag kun je er bij ons 1 in huis halen voor slechts een fractie van de prijs die je in de winkel En vandaag krijg je er van ons naast het standaard meegeleverde microvezeldoekje er nog één gratis bij cadeau!

Reinig de gehele vloer

De Spray Mop is eenvoudig te gebruiken: vul de tank met water, klik hem in de spray mop en je kunt direct aan de slag. Wanneer je in de hendel knijpt wordt het schoonmaakwater op een gelijkmatige manier verspreid. Het is dus niet meer nodig om je vloer aan te gaan tasten met bijtende stoffen. Vervolgens ga je met het microvezeldoekje wat aan de onderkant bevestigd zit over het ingespoten stukje vloer (het is ook mogelijk om hem zonder water te gebruiken). Het resultaat: vlekken, pluizen, haren en zelfs de fijnste stukjes stof verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ook zonder water te gebruiken

De mop aan het uiteinde is gemaakt van microvezel. Door de fijne structuur ervan dringt het daardoor beter door in de poriën van het oppervlak dat je wil poetsen. De microvezels nemen het vuil direct in zich op. Hierdoor kun je het apparaat ook gebruiken zonder water bij te sprayen en verwijder je dus ook pluizen en stofdeeltjes eenvoudig van de vloer.

Zeer makkelijk en praktisch in gebruik

De spray mop is geschikt voor ieder hard oppervlak. Het apparaat is echt ideaal voor snelle schoonmaakklusjes, de tank is immers zo gevuld. Door het ergonomische design is de Spraymop zeer licht in gebruik en glijdt hij gemakkelijk onder stoelen, tafels en andere lastig bereikbare plekken. Bukken is niet meer nodig, zo bespaar je je rug en nek ook nog eens. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

Highlights & specificaties

  • Aqua Spray Mop inc. Microvezel doek + GRATIS Extra Microvezelpad t.w.v. €9,99 
  • Véél sneller klaar met schoonmaken
  • Geschikt voor verschillende soorten (harde) vloeren
  • Zowel met als zonder water te gebruiken
  • Voeg eventueel schoonmaakmiddel toe voor nog beter resultaat
  • Erg licht en makkelijk in gebruik
  • Je komt gemakkelijk bij lastige plekjes dankzij de lange steel
  • Microvezel doek trekt ook stofdeeltjes en pluizen aan
Toon details Verberg details