Uitverkocht

Praktisch schoenenrek voor 50 paar schoenen

Niet leverbaar

Al jouw geliefde schoenen, laarzen, sandalen, slippers en pantoffels kun je met dit handige schoenenrek netjes georganiseerd op één plaats bewaren.

Van schoenen kun je nooit genoeg hebben, van rondslingerende schoenen natuurlijk wel! Schoenen liggen vaak gewoon ergens in de gang op een hoop, dat ziet er helaas niet zo netjes uit. Bovendien is het ook totaal niet praktisch. Gelukkig hebben wij voor jou dé oplossing voor dit probleem: een handig schoenenrek!

Voor maar liefst 50 paar schoenen

De hal is vaak niet de meest opgeruimde plek in huis. Er slingert vaak van alles rond, en schoenen zijn misschien wel de grootste boosdoeners. Dit stevige schoenenrek biedt plaats aan maar liefst 50 paar schoenen. Al jouw geliefde schoenen, laarzen, sandalen, slippers en pantoffels kun je met dit handige schoenenrek netjes georganiseerd op één plaats bewaren. Je zou er eventueel zelfs ook andere spulletjes op kwijt kunnen. Opgeruimd staat netjes toch?!

Zeer eenvoudig te monteren

Het schoenenrek wordt geheel compleet bij je thuis afgeleverd. Je hoeft geen technicus te zijn om het geheel te kunnen monteren en demonteren, een kind kan de was doen. Ondanks dat het rek plaats biedt voor maar liefst 50 paar schoenen neemt het amper ruimte in beslag dankzij het slimme design. Je kunt hem dus zonder moeite in je hal, slaapkamer of schuur/garage kwijt. Ook bezwijken zal het schoenenrek zeker niet; de oersterke ABS en stalen staven zullen jouw schoenen nog jarenlang met liefde blijven dragen!

Specificaties

- Gemaakt van ABS en staal

- Afmetingen: 91 x 140 x 25 cm

- 10 niveaus

- Nederlandse handleiding inbegrepen

Highlights & specificaties

  • Praktisch schoenenrek voor 50 paar schoenen
  • Al je schoenen netjes, opgeruimd en georganiseerd op één plaats bewaren
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Zeer eenvoudig te monteren
  • Ontzettend stevige constructie
  • Geen last meer van rondslingerende schoenen!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details