Uitverkocht

Praktisch Schoenenrek voor 30 of 50 paar schoenen

Niet leverbaar

Al jouw geliefde schoenen, laarzen, sandalen, slippers en pantoffels kun je met deze schoenenrekken netjes georganiseerd op één plaats bewaren.

Van schoenen kun je nooit genoeg hebben, van rondslingerende schoenen natuurlijk wel! Schoenen liggen vaak gewoon ergens in de gang op een hoop en dat ziet er helaas niet zo netjes uit. Bovendien is het ook totaal niet praktisch. Gelukkig hebben wij voor jou dé oplossing voor dit probleem: een mooi en functioneel schoenenrek!

Voor 30 of 50 paar schoenen

De hal is vaak niet de meest opgeruimde plek in huis. Er slingert vaak van alles rond en schoenen zijn misschien wel de grootste boosdoeners. Dit stevige schoenenrek is verkrijgbaar in 2 formaten en biedt plaats aan 30 of 50 paar stappers. Al jouw geliefde schoenen, laarzen, sandalen, slippers en pantoffels kun je met dit handige schoenenrek netjes georganiseerd op één plaats bewaren. Je zou er eventueel zelfs ook andere spulletjes op kwijt kunnen. Opgeruimd staat netjes, toch?!

Zeer eenvoudig te monteren

Het schoenenrek wordt geheel compleet bij je thuis afgeleverd. Je hoeft geen technicus te zijn om het geheel te kunnen monteren en demonteren, een kind kan de was doen. Ondanks dat het rek plaats biedt aan een hoop schoenen neemt het amper ruimte in beslag dankzij het slimme design. Je kunt ze dus zonder moeite in je hal, slaapkamer of schuur/garage kwijt. Ook bezwijken zal het schoenenrek zeker niet; de sterke ABS en stalen constructie zal jouw schoenen nog jarenlang met liefde blijven dragen!

Specificaties

- Afmetingen: 50 x 135 x 25 cm (30 paar) of 91 x 140 x 25 cm (50 paar)

- Materiaal: ABS en staal

Highlights & specificaties

  • Praktisch Schoenenrek voor 30 of 50 paar schoenen
  • Al je schoenen netjes, opgeruimd en georganiseerd op één plaats bewaren
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Zeer eenvoudig te monteren
  • Stevige constructie
  • Geen last meer van rondslingerende schoenen
  • Must-have in ieder huishouden
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details