Prachtige XL Strelitzia Paradijsvogelplant | Een exotische en sfeervolle kamerplant

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Ben jij nog op zoek naar een exotische kamerplant om jouw huiskamer te voorzien van sfeer? Dan hebben wij van Koopjedeal deze fantastische deal voor jou!

€ 149,99  € 49,99

Dé meest populaire groene kamerplant op dit moment is bij uitstek de Paradijsvogelplant. Waar de plant voorheen erg populair was vanwege zijn prachtige bloemen is hij de laatste tijd vooral geliefd door zijn prachtige en exotische, groene bladeren. De paradijsvogel plant, Latijnse naam Strelitzia, is met zijn grote en stevige grijs-achtige bladeren een prachtige kamerplant voor ieder interieur. De paradijsvogel is een van de meest exclusieve bloeiende kamerplanten en is vanaf nu verkrijgbaar bij Koopjedeal!

De meest populaire kamerplant van de laatste jaren

Deze prachtige planten komen van oorsprong uit Zuid-Afrika. De Strelitzia nicolai is een plant met grote bladeren die op de bladeren van de bananenplant lijken. De meest populaire kamerplant van de afgelopen jaren! Deze witte paradijsvogelbloem heeft schitterende mooie witte bloemen van wel 30 cm groot. De houtige stengel is licht tot donkergrijs. De glanzende groene bladeren hebben een lengte van 2m en een breedte van maximaal 60cm. Deze witte paradijsvogelbloem is geschikt als kamerplant of als kuipplant.

Planthoogte bij levering

De plant wordt geleverd met een hoogte van 100-120 cm (gemeten incl. pot) in een potmaat  van 21 cm.

Verzorging

Het is een kamerplant die het goed doet op een standplaats met veel licht, hierbij heeft hij wel veel water nodig. Na de bloeiperiode kan het tot wel 12 maanden duren alvorens de Strelitzia opnieuw tot bloei komt.

Levering en Voorwaarden

Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport. Hierdoor garanderen wij een snelle en veilige levering. De verzendkosten zijn in dit geval slechts €9,99 -.

Let op: Bomen en planten zijn levende producten en hebben hierdoor afwijkende retourvoorschriften.

Highlights & specificaties

  • Prachtige XL Strelitzia Paradijsvogelplant 100-120cm
  • Hoogte bij levering: 100-120cm (gemeten incl. pot)
  • Staat bekend om zijn prachtige bladeren
  • Volwassen hoogte als kamerplant max. 2 meter.
  • Kan in de zomer ook als terrasplant gehouden worden
  • Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Let op: dit betreft een levend product en heeft hierdoor afwijkende garantie en retourvoorwaarden
  • Speciaal transport slechts 9,99
Toon details Verberg details