Uitverkocht

Prachtige Vintage Vloerkleden - Verschillende kleuren, maten en designs!

Niet leverbaar

De vloerkleden zijn gemaakt van lekker zacht synthetisch wol en hebben een poolhoogte van 5 millimeter. Deze kleden zijn afkomstig uit Turkije; daar weten ze wel hoe
ze een tapijt moeten maken! Dat resulteert er niet alleen in dat deze kled...

Scroll naar de onderkant van de pagina voor foto's van alle modellen!

Je kunt nog zo'n prachtige vloer in huis hebben liggen, er gaat toch niets boven een prachtig en heerlijk aanvoelend vloerkleed! Het geeft iedere woonkamer net dat beetje extra, een echte sfeer verhoger. Bovendien is het heerlijk warm aan de voeten tijdens de herfst- en wintermaanden. Vandaag hebben we verschillende modellen en kleuren beschikbaar waar je uit kunt kiezen, bestel er daarom vandaag een bij ons tegen zeer hoge korting!

Direct meer sfeer in de woonkamer

Vintage en Retro zijn toch wel de 2 huisstijlen die op dit moment het meest populair zijn. Laten deze vloerkleden nou ook tot deze categorie behoren! We hebben vandaag 2 verschillende designs beschikbaar, met ieder 4 verschillende kleuren. De één bestaat uit verschillende blokken met elk een ander patroon en het andere heeft een Medaillon- uiterlijk. Welke is jouw favoriet?

Gaat een leven lang mee

De vloerkleden zijn gemaakt van lekker zacht synthetisch wol (polyamide) en hebben een poolhoogte van 5 millimeter. Deze kleden zijn afkomstig uit Turkije; daar weten ze wel hoe ze een tapijt moeten maken! Dat resulteert er niet alleen in dat deze kleden prachtig zijn om te zien, maar ze gaan ook jarenlang mee. Het vloerkleed is eenvoudig te reinigen met de stofzuiger of een tapijtreiniger (verkrijgbaar in alle supermarkten voor een paar euro).

Maten en Prijzen

- 80 x 150 cm - van €99,95 voor maar €39,95

- 133 x 200 cm - van €159,95 voor maar €59,95

- 160 x 230 cm - van €219 voor maar €89,95

- 200 x 290 cm - van €319 voor maar €139,95

Als een maat niet meer te selecteren is, dan is deze helaas uitverkocht

Bestel je de grootste maat?

Het pakket is helaas iets te groot om door normale pakketdiensten te worden bezorgd. Het pakket zal daarom binnen 5 werkdagen met een speciale koerier bij u worden bezorgd, er zal contact met u worden opgenomen voor een afleverafspraak. Zorg er dus altijd voor dat u een werkend e-mail adres en/of telefoonnummer bij de bestelling vermeld!

Geblokt antracietGeblokt donkergrijsGeblokt donkergrijs met blauwGeblokt donkergrijs met blauw 2Medaillon grijsblauwMedaillon grijs 1Medaillon grijs 2Medaillon grijs 3

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €39,95 ipv €99,95
  • Prachtige Vintage Vloerkleden
  • Beschikbaar in 2 verschillende designs en meerdere kleuren/maten
  • Met prachtig retro/vintage design, zeer trendy
  • Gemaakt van lekker zacht synthetisch wol (polyamide)
  • Heerlijk warm aan de voeten tijdens de herfst- en wintermaanden
  • Met vakmanschap geproduceerd, gaat levenslang mee
  • Eenvoudig te reinigen met de stofzuiger of een tapijtreiniger
  • Maakt iedere huiskamer helemaal compleet!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details