Uitverkocht

2-pack Sfeervolle LED Lichtbollen op Zonne-energie

Niet leverbaar

Deze Solar LED lichtbollen geven een mooie, decoratieve verlichting aan je oprit, patio of bloemenbed.

Je kunt nog zulke mooie bloemen en planten in de tuin hebben staan, maar een tuin is pas écht compleet als je er ook fraaie (sfeer)verlichting in hebt staan. Dat kun je aan deze fraaie solar LED lichtbollen zeker wel overlaten. Ze geven een mooie decoratieve verlichting aan je oprit, tuinpad, patio of bloemenperkje. Vanaf slechts €16,99 kun je deze sieraden voor je tuin vandaag bij ons bestellen; profiteer!

Werkt op zonne-energie - geen stroomkabels nodig!

Zodra de zon onder gaat zullen de lampen automatisch aan springen. De batterij slaat overdag namelijk ieder beetje zonne-energie op, dit doen ze zelfs als de zon amper schijnt! Als je niet wilt dat de lampen aan gaan dan kun je ze natuurlijk ook gewoon handmatig weer uitschakelen met de aan/uit schakelaar. De hoogwaardige LED technologie zorgt voor een prachtig licht dat de donkere plaatsen in je tuin van een prachtig stukje verlichting zal voorzien!

Een lust voor het oog

De bol is gemaakt van matglas en dat geeft hem het effect van een soort maanverlichting, prachtig! De lampen zijn eenvoudig in de grond te steken dankzij de meegeleverde grondpen. Je kunt zo zelf een perfect plekje uitkiezen voor de lichtbol(len). Bovendien is dit product niet alleen nuttig voor het oog, er is ook nog eens een veel kleinere kans dat er bij je wordt ingebroken. Inbrekers gaan het liefst zo onopvallend mogelijk te werk. Bij jou zal voortaan automatisch een lampje branden als iemand bij de tuin staat. Hoewel een inbreker over weinig hersencellen beschikt zal deze toch zeker zijn biezen pakken!

Specificaties

- Laadt op d.m.v. zonne-energie

- Iedere bol bevat 4 LED's

- Met ON/OFF schakelaar aan de binnenzijde

- Hoogte inclusief grondpen: 43 cm

- Diameter bol: 20 cm

Highlights & specificaties

  • 2-pack Sfeervolle LED Lichtbollen op Zonne-energie
  • Prachtige sfeerverlichting voor in de tuin
  • Gaan automatisch aan wanneer de zon onder gaat
  • Zeer eenvoudig te plaatsen m.b.v. de grondpinnen
  • Inbraakpreventief
  • Werkt ook met weinig zonlicht, ideaal voor het hele jaar
  • Geeft iedere tuin direct meer sfeer en uitstraling
  • Tip: met oplopende korting bij het bestellen van 4 of 6 stuks!
Toon details Verberg details