Uitverkocht

Prachtige Sea Blue Hartketting met Swarovski Elements

Niet leverbaar

Deze eye-catcher zorgt ervoor dat iedere vrouw nog meer gaat stralen!

Voor wie de film Titanic heeft gezien zal deze ketting zeker herkenbaar zijn. Geïnspireerd op The Heart of the Ocean uit deze echte klassieker die alle records brak vandaag de Sea Blue hartvormige ketting. Hij is voorzien van echte Swarovski Elements. Dit betekent dat alles dat aan de ketting schittert, geslepen is uit ruwe brokken echt Czech Crystal, wereldberoemd om zijn helderheid en perfecte weerkaatsing. Een echte klassieker, zorgt ervoor dat iedere vrouw nog meer gaat stralen!

Magisch blauw; prachtig!

De ketting waaraan het stralende diepblauwe hart hangt is 42 centimeter in lengte. Dat is vrij kort, zodat het hart precies onder het sleutelbeen komt te hangen. Daar waar 't het meest opvalt! Welke kleding je er ook bij draagt, de stralende hanger zal altijd te zien zijn. Het hartje zelf is twee centimeter breed en hoog, omringd door fijngeslepen, kleurloze steentjes die het magische blauw van het hart des te meer zullen doen opvallen.

Een geweldig (valentijns)cadeau

Deze ketting is zeker weten een ode aan de liefde. Het is dus niet alleen geschikt om cadeau te geven op valentijnsdag, je kunt er ook je moeder of oma mee blij maken! En omdat het een cadeautje bij uitstek is, voor jezelf of voor iemand van wie je heel veel houdt, wordt de ketting geleverd een chique sieradendoosje. Thuis geleverd voor slechts een fractie van de oorspronkelijke prijs, mis hem niet!

Highlights & specificaties

  • Prachtige Sea Blue Hartketting met Swarovski Elements
  • Klassieker uit de film Titanic
  • Staat prachtig bij iedere vrouw
  • Een schitterende eye-catcher die iedere outfit helemaal afmaakt
  • Lengte ketting: 42 cm. Afmetingen hart: ca. 2 cm
  • Een perfect (valentijns)cadeau
  • Geleverd in een chique zwart sieradendoosje
Toon details Verberg details