Prachtige Laminaatvloeren van TOP-kwaliteit

Niet leverbaar

Dankzij de natuurlijke houtstructuur van het laminaat is deze vloer amper van echt hout te onderscheiden. De speciaal ontwikkelde toplaag zorgt voor een prachtige structuur en uitstraling.

Een goede vloer is een essentieel onderdeel in iedere (woon)ruimte. Zonder een goede vloer kunnen zich veel problemen voordoen die we je liever besparen! Wij helpen je graag een handje door je dit kwaliteitslaminaat aan te bieden tegen superprijzen! Je hebt al een vloer van dit kwaliteitslaminaat vanaf €10,39 ipv €26,99 per vierkante meter. En dan wordt het ook nog eens GRATIS opgestuurd!

Stevig laminaat

Het laminaat is 8 mm dik en daardoor zijn alle aangeboden types geschikt voor zware belasting. Het gaat hier om 100% Duits fabricaat. De speciaal ontwikkelde toplaag zorgt voor een prachtige structuur en uitstraling. Dankzij de natuurlijke houtstructuur van het laminaat is je nieuwe vloer amper van echt hout te onderscheiden. De delen zijn rondom afgewerkt met een mooie 4-zijdige vellingkant voor een extra chique uitstraling. Het laminaat is zelfs geschikt voor vloerverwarming! Het is makkelijk zelf te leggen door het Twin Clic-systeem en is zeer stevig. Dit laminaat is klasse 32 (hevig thuisgebruik en normaal commercieel gebruik), dus over stevigheid hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken.

Specificaties

- 1,83 m2 per pak

- Lengte: 1200 mm

- Breedte: 191 mm

- Dikte: 8 mm

Verkrijgbaar in de onderstaande kleuren/designs

- High Trend Oak

- Light Nature Oak

- Light Oak

- Nature Oak

- Nature Trend Oak

Ondervloer

Een ondervloer is van groot belang bij het plaatsen van een laminaatvloer. Het heeft een grote invloed op de uiteindelijke aanblik, kwaliteit en comfort van je vloer. Je kunt kiezen uit de volgende ondervloeren:

- Foam Black: geluids isolatie en warmte isolatie. 1 rol (15 m2) voor €20 ipv €40

- Isoboard Green: geluids isolatie en warmte isolatie. Heft oneffenheden in beton op, ook ideaal bij houten ondergrond. 1 rol (10 m2) voor €21 ipv €50

- Thermo Orange: ideaal voor vloerverwarming. 1 rol (10 m2) voor €30 ipv €70

Plinten

Je vloer is natuurlijk pas helemaal compleet met plinten. Je hebt nu de mogelijkheid om bij je laminaat bijpassende plakplinten te bestellen, wel zo handig. Je hebt nu al een pak met 5 plinten voor €18 ipv €40!

Hoeveel plinten?

Iedere plint is 240 cm lang. Om het aantal benodigde plinten uit te rekenen, kun je de volgende rekensom gebruiken: Aantal benodigde plinten = oppervlakte x 1,25 : 2,4

Highlights & specificaties

 • Prachtige Laminaatvloeren van TOP-kwaliteit
 • Vanaf slechts €10,39 ipv €26,99 per vierkante meter
 • In 5 verschillende designs verkrijgbaar
 • Optioneel met ondervloer en bijpassende plinten voor een nette afwerking
 • 100% Duits fabricaat van hoge kwaliteit
 • 8 mm dik en gemaakt voor zware belasting (klasse 32)
 • Nauwelijks van echt hout te onderscheiden dankzij de natuurlijke houtstructuur
 • Met een mooie 4-zijdige vellingkant voor een extra chique uitstraling
 • Makkelijk zelf te leggen door Twin Clic systeem
 • De leverancier neemt van te voren contact met je op om een afleverdatum af te spreken. Zorg er dus voor dat je contactgegevens kloppend zijn!
 • GRATIS verzending t.w.v. €34,95!
Toon details Verberg details