Uitverkocht

Pops-a-dent Uitdeukset voor de Auto

Niet leverbaar

Met deze uitdeukset verwijder je eenvoudig en geheel zonder hulp deuken uit je auto. Zeg maar vaarwel tegen die hoge reparatiekosten!

Helaas net dat paaltje over het hoofd gezien.. een deuk in je auto is erg vervelend en geen mooi aangezicht. Daar wil je zo snel mogelijk vanaf. De garagekosten voor het uitdeuken van je auto zijn echter zo hoog dat je het je haast niet kunt veroorloven. Daar hebben wij vandaag een oplossing voor, want met deze uitdeukset kun je zelf de deuk verhelpen. €14,99 kost dit reuze handige setje je slechts.. dat is toch geen geld?!

Deukvrij in een handomdraai

Je plaatst de lijmstift in het pistool en laat hem 3-5 minuten opwarmen. Breng daarna voldoende lijm aan op de pad en plaats die op de deuk. Even wachten tot de lijm hard is, en vervolgens kun je het handvat over de deuk heen plaatsen. Even draaien aan de schroef, en de pad springt los. Voilà, de deuk is verdwenen!

Bespaar een hele hoop centen

De pops-a-dent is in Amerika ontwikkeld en daarna overgewaaid naar Europa. Tegenwoordig maken bijna alle professionals op het gebied van auto-body er gebruik van. Het is daarom dus ook volstrekt overbodig om het uitdeuken door een 'expert' te laten doen, die maken immers gebruik van precies dezelfde methode. Maar reken maar dat ze flink wat kosten in rekening zullen brengen..

Laat geen schade op het oppervlak achter

De uitdeukset is geheel zonder risico te gebruiken. Je kunt het oppervlak onmogelijk (verder) beschadigen. Het enige is dat er wat lijmresten kunnen blijven zitten op de plek waar de deuk zat. Daarvoor is er echter een speciaal potlood meegeleverd om lijmresten te verwijderen. Verder ontvang je in de set: een elektrisch lijmpistool, 2 lijmstiften, handvat schroef, 3 pads van verschillende grootte en een gebruiksaanwijzing. Het uitdeuken van je auto was nog nooit zo simpel en goedkoop!

Highlights & specificaties

  • Pops-a-dent uitdeukset
  • Deuken verwijderen was nog nooit zo makkelijk
  • Beschadigt je auto niet
  • Bespaar een hoop reparatiekosten
  • Altijd handig om te hebben
  • Zelfde systeem wordt ook door professionals gebruikt
  • Ook geschikt voor je boot, camper of caravan
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details