Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Digitale Polsbloeddrukmeter

Jumper

Digitale Polsbloeddrukmeter

Jumper

Volgende werkdag verzonden!

Met de Jumper Pols Bloeddrukmeter kun je eenvoudig en nauwkeurig zelf je bloeddruk meten. Wordt vermeld door de Nederlandse Hartstichting en is dus zeer betrouwbaar!

Je bespaart €16,- -44%

35,99

19,99

In winkelmand

Informatie Digitale Polsbloeddrukmeter

Eenvoudig en nauwkeurig zelf bloeddruk meten
Er zijn allerlei redenen om thuis zelf jouw bloeddruk te meten. Het kan zijn uit eigen interesse of bezorgdheid, het kan zijn op verzoek van de huisarts of als je al medicijnen slikt tegen een hoge bloeddruk. Met de Jumper Pols Bloeddrukmeter kun je eenvoudig en nauwkeurig zelf bloeddruk meten Gewoon thuis, in jouw eigen, vertrouwde omgeving. Dat is fijn, omdat je thuis vaak de minste stress ervaart. Deze bloeddrukmeter wordt vermeld door de Nederlandse Hartstichting en heeft daardoor een zeer hoge betrouwbaarheid.

Betrouwbare metingen
De Pols Bloeddrukmeter heeft een voorgevormde manchet, die lekker zit om de pols en die goed aansluit. Daardoor is de meting een stuk betrouwbaarder dan wanneer je een standaard manchet zou gebruiken.

Naast een polsbloeddrukmeter zijn er ook bloeddrukmeters beschikbaar die om de bovenarm gaan. Een pols beweegt vaak meer dan een bovenarm. Leg deze tijdens de meting daarom stil voor je neer. Een bovenarmmeter zou volgens sommigen nauwkeuriger meten, maar onze Polsbloeddrukmeter heeft echter een ingebouwde functie die waarschuwt als je teveel beweegt. Zo elimineer je dit risico dus. Daarnaast waarschuwt de meter ook als er sprake is van een onregelmatige hartslag.

De toonaangevende Nederlandse Hartstichting vermeldt deze Polsbloeddrukmeter, wat een goede indicator is voor hoge betrouwbaarheid.

Groot geheugen en makkelijk af te lezen
De Polsbloeddrukmeter heeft een ingebouwd geheugen, waarop ruimte is voor maar liefst 90 geheugenwaarden. Van de laatste drie metingen kan het gemiddelde worden berekend. De meter kan ook worden gebruikt door meerdere gebruikers, zonder dat hun meetwaarden door elkaar lopen.

Het eenvoudig af te lezen scherm maakt gebruik van de WHO-indicatie, waardoor je snel kunt zien of jouw bloeddruk te hoog is of niet. Dit betekent dat u een door de WHO (World Health Organisation) opgesteld advies krijgt te zien op basis van de waarden die je meet. Heb je afwijkende meetresultaten, meet je een te hoge bloeddruk of heb je twijfels over jouw gezondheid? Raadpleeg dan altijd een dokter. Wordt geleverd met twee AA-batterijen, een handleiding en een opbergetui.

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf een beoordeling

Pssst... Wil jij de eerste review schrijven?

Schrijf zelf een beoordelingMaak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

3-in-1 Oplaadkabel van Phillips - Geschikt voor Apple & Android

24,99

14,99

Luxe Klamboes

29,99

7,99

50-PACK AA of AAA Batterijen

59,99

14,99

Maak een keuze