Uitverkocht

Luxe Plafonnière met sensor

Niet leverbaar

Product informatie

Licht creëert sfeer. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Licht zorgt er ook voor dat je kan zien wat je aan het doen bent. En dat is wel zo handig op plekken waar je even snel iets moet doen. Dat maakt deze plafondlampen die we vandaag aanbieden zo handig, ze zijn namelijk voorzien van een sensor. Ideaal voor bijvoorbeeld gangen, toiletten, garages etc.. Deze praktische verlichting heb je vandaag al voor slechts €29,95 - dus pak die korting en vervang je oude lampen!

Met ontzettend handige sensor

Voor die plekken in huis waar er vaak in- en uit gelopen wordt is deze lamp echt ideaal. Dankzij de sensor is het helemaal niet meer nodig om de lichtschakelaar aan te raken. Wel zo praktisch als je je handen vol met borden of andere voorwerpen hebt. En de plafonnière gaat ook vanzelf weer uit, en die tijd kun je geheel zelf instellen - variërend van 10 seconden tot wel 30 minuten. Zo verspil je geen energie, en hoef je de kinderen er ook niet steeds op te wijzen dat lichtknopje uit te doen!

Ook buiten te gebruiken

Het armatuur van de plafonnière is voorzien van de geschikte IP-waarde voor buitengebruik. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon binnen een mooi plekje geven. Dankzij het tijdloze ontwerp past hij moeiteloos in ieder bestaand interieur. Het product wordt met een duidelijke installatiehandleiding geleverd. Je kunt het product dus op vlotte en eenvoudige wijze in gebruik nemen. LET OP: het armatuur wordt geleverd zonder lampje. Deze zul je zelf nog aan moeten schaffen (E27 fitting).

Specificaties

-Maximaal vermogen: 60W

-Fitting: E27

-IP-Certificering: IP44 – Geschikt voor binnen en buiten

-Afmetingen: 107 x 274 x 274 mm

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €79,95
  • Luxe LED plafonnière met sensor
  • Erg praktisch in ruimtes waar veel in- en uitgelopen wordt
  • Sensor eenvoudig in te stellen (afstand in meters, lichtgevoeligheid en brandtijd)
  • Bespaar op je energiekosten
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken
  • Tijdloos design - past in ieder interieur
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details