Uitverkocht

Philips Aquatouch elektrisch scheerapparaat

Niet leverbaar

Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of u kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.

Nat en droog, beschermende scheerbeurt

Bent u op zoek naar scheren en verfrissing in één? De Philips Shaver AquaTouch beschermt uw huid terwijl u geniet van een verfrissende scheerbeurt. Het MultiPrecision-systeem met afgeronde scheerkoppen glijdt soepel over uw huid, het Super Lift&Cut-systeem met dubbele mesjes tilt alle haartjes op en scheert ze samen met resterende stoppels af en is ontworpen om de huid te beschermen. De scheerkoppen buigen in 5 richtingen voor extra comfort en zorgen voor een snelle en gladde scheerbeurt.

Huidbeschermend systeem

Scheer glad zonder wondjes en sneetjes. Het MultiPrecision-systeem met afgeronde scheerhoofden glijdt soepel over uw huid terwijl deze wordt beschermd.

Aquatec voor nat en droog scheren

Kies hoe u het liefst scheert. Met de Aquatec Wet & Dry-afdichting kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt. Of u kunt nat scheren, met gel of schuim, zelfs onder de douche.

MultiPrecision-messysteem

Ga voor een snel en glad scheerresultaat. Het MultiPrecision-systeem tilt alle haartjes op en scheert ze samen met resterende stoppels. En dat alles in enkele bewegingen.

Flex-scheerhoofden, 5 draairichtingen

Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor nauw contact met de huid voor een snelle en gladde scheerbeurt, zelfs bij de hals en kaaklijn.

SmartClick-precisietrimmer

Bevestig de huidvriendelijke precisietrimmer om uw look te voltooien. Deze is ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.

45 minuten snoerloos scheren

Na 1 uur opladen kunt u meer dan 45 minuten scheren, dat zijn ongeveer 15 scheerbeurten. Dit scheerapparaat is alleen draadloos te gebruiken.

Oplaadtijd van 1 uur

Scheer langer na elke keer opladen, dankzij de krachtige, energiezuinige en duurzame lithium-ionaccu. Laad snel op in 5 minuten en u hebt voldoende vermogen voor één scheerbeurt.

LED-display

Het intuïtieve display geeft relevante informatie weer voor optimale prestaties van uw scheerapparaat: - batterij-indicator met 1 niveaus - reinigingsindicator - batterij bijna leeg-indicator - indicatie voor scheerhoofden vervangen - reisvergrendelingsindicator

Specificaties

- Scheersysteem: Rotatie

- Trimmer: Ja

- Aantal scheerkoppen/bladen: 3

- Precisietrimmer: Ja

- Nat en droog: Ja

- Vervangingsperiode scheerkop: 2 jaar

- Kleur van het product: Zwart, Blauw, Zilver

- Reisslot: Ja

- Wasbaar: Ja

- Batterij bijna leeg-indicatie: Ja

- Reinigingsindicator: Ja

- Indicatie voor scheerkoppen vervangen: Ja

- Batterij-indicator: Ja

- Groene oplaadindicator (LED): Ja

- Stroombron: AC/Batterij

- Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion)

- Oplaadtijd: 1 uur

- Snel opladen: Ja

- Snel opladen (1 lichte toepassing): 5 min

- Stroomverbruik (in standby): 0,1 W

- Oplaadbaar: Ja

- Scheertijd: 45 min

- AC invoer voltage: 100-240 V

- Vermogensverbruik (max): 9 W

- Beschermkap: Ja

- Handvat eigenschappen: Ergonomisch

Highlights & specificaties

Toon details Verberg details