Uitverkocht

Pepperspray Alternatief - 100% legaal!

Niet leverbaar

Dit pepperspray alternatief is een zelfverdedigingsspray bedoeld om een mogelijke aanvaller af te schrikken en te merken met verf.

Zou jij je graag wat veiliger willen voelen op straat? Of denk je dat jouw vrouw, ouders of kennissen dat wel zouden willen? Uiteraard hopen wij dat je het nooit hoeft te gebruiken, maar helaas is er een kans dat je vroeg of laat te maken krijgt met een belager. Hoe handig zou het zijn als je jezelf dan kan verweren? Veel mensen vinden het jammer dat pepperspray niet legaal is, maar gelukkig is er een uitstekend alternatief! Normaal kost zo’n pepperspray alternatief €29,95, maar vandaag bij ons slechts €15,95. 100% legaal!

Dit pepperspray alternatief is een zelfverdedigingsspray bedoeld om een mogelijke aanvaller af te schrikken en te markeren met verf. Omdat pepperspray en traangas in Nederland en België verboden zijn is er veel vraag naar een goed alternatief. Deze legale variant op pepperspray heeft een inhoud van 40 ml en is 8 cm groot met een doorsnede van 3,5 cm. Door het compacte formaat is de spray makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een jas of tas.

Hoe werkt het Pepperspray alternatief?:

Na het verlaten van de spray uit het busje zal de rode verf vloeistof vrijwel direct na contact met het het gezicht zich omvormen tot een schuimige laag. Het beste is dit te vergelijken met het op schuimen van scheerschuim. Doordat de dader het zicht wordt ontnomen heeft u een vergrote kans dat hij zijn aanval zal staken om het schuim uit zijn gezicht en ogen te verwijderen, waardoor u kunt wegkomen. Verder geeft dit pepperspray alternatief een verhoogde opsporingskans, doordat de dader voor enkele dagen een rood gemarkeerd gezicht al hebben. Dit zal zelfs na intensief wassen niet direct verdwijnen.

Pepperspray alternatief is legaal in de EU:

Het door ons verkochte pepperspray alternatief is in alle Europese landen legaal te gebruiken mits je het enkel in situaties gebruikt waar je door een persoon wordt aangevallen. Bij willekeurig gebruik kan je wel strafbaar worden gesteld.

Highlights & specificaties

  • Slechts €15,95 i.p.v. €29,95
  • Pepperspray Alternatief - 100% legaal
  • Optimale bescherming mocht het nodig zijn
  • Zorgt voor een veiliger gevoel
  • Laat verf achter, blijft tot 5 dagen zitten
  • Eenvoudig in gebruik en makkelijk mee te nemen
  • Afschrikwekkende werking voor de dader
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details