Uitverkocht

Pangao Nek Massage Apparaat

Niet leverbaar

De Pangao is een lichtgewicht massageapparaat welke nekpijn verhelpt door het stimuleren van de spieren van het bovenste gedeelte van de wervel-kolom.

Door de stress en drukke dagen van tegenwoordig hebben veel mensen last van schouder- of nekklachten. Misschien jij zelf ook wel? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Deze Pangao Neck Massager helpt bij het verlichten van spierspanning en verminderen van ontstekingen. Maar hij is ook ideaal voor als je gewoon even lekker wilt ontspannen. Je bestelt deze Pangao Neck Massager vandaag voor slechts €24,95!

Verlicht pijn

De Pangao Lite is de nieuwste generatie onder de multi-therapie apparaten met de meest geavanceerde technologie in gezondheid. Het is een lichtgewicht massageapparaat welke nekpijn verhelpt door het stimuleren van de spieren van het bovenste gedeelte van de wervel-kolom. Door middel van het infraroodsysteem in combinatie met de verschillende trilniveau's zullen al je nek- en schouderklachten verholpen worden, terwijl jij je ontspant!

Stel alles zelf in

De geavanceerde elektrostimulatie technieken dragen bij aan een betere bloedcirculatie. Het verlicht de spierspanning en het vermindert ontstekingen veroorzaakt door een slechte houding of vermoeidheid. De Neck Massager werkt heel simpel. Hij beschikt over een LCD-display en bedieningsknoppen waarmee je de tijd van de massage (5 tot 30 minuten) kunt instellen. Zo zit er onder andere ook een timer op die je kunt instellen en je kunt verschillende trilniveau's kiezen. De warmte van het massage apparaat wordt bepaald door het infraroodsysteem. De Neck Massager is zeer ergonomisch ontworpen en past daardoor om iedere nek!

Verhelpt vele klachten

De Pangao is effectief gebleken bij: stijve schouders, stijve nek, hoofdpijn, duizeligheid, stoornissen aan het evenwichtsorgaan en gevoelloosheid in armen en schouders. Gebruik de Pangao maximaal 3 keer per dag gedurende 15 minuten per sessie. Niet gebruiken in combinatie met medische apparaten zoals pacemakers.

Specificaties

-Ergonomisch ontworpen

-LCD-scherm voor eenvoudig gebruik

-Infraroodsysteem met verschillende temperatuurniveaus (warmtebehandeling)

-Magneten acupunctuur lage frequentie (Magnet Therapie)

-Trilfunctie met 6 verschillende massage modussen

-Instelbare timer van 5-30 minuten

-Automatiseringssysteem en functies

-Levering inclusief 2 AAA batterijen

-Materiaal: ABS, PU

-CE-Keurmerk

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €79,95
  • Pangao Nek Massager
  • Ideaal tegen nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn, duizeligheid en meer
  • Voorzien van LCD scherm en bedieningsknoppen, eenvoudig te bedienen
  • Verlicht spierspanning en vermindert ontstekingen
  • Draagt bij aan een betere bloedcirculatie
  • Ook ideaal ter ontspanning en relaxatie; vermindert stress
  • Veel verschillende programma's om uit te kiezen, voor elk wat wils
  • De beste massagetechnieken en oplossingen in 1 apparaat!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details