Uitverkocht

Pampas Gras

Niet leverbaar

-

Product informatie

De lente is inmiddels weer in volle gang, het tuinieren kan dus weer volop gaan beginnen! Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. We bieden vandaag ontzettend mooie siergrassen aan die jouw tuin van een nieuw stukje shine kunnen voorzien! En dat slechts vanaf €29,95 - pak die kans, want dit is het moment om te gaan planten!

Staat prachtig in iedere tuin

Deze prachtige pampasgrassen komen oorspronkelijk uit het zuidelijk halfrond, en dan met name Zuid-Amerika. Ze zijn inmiddels ook volop in Europa te vinden omdat ze zich hier ook prima thuis voelen. Ze kunnen in zo goed als iedere bodemsoort! Het siergras wordt vooral gekenmerkt door de prachtige lange pluimen die aan de uiteinden zitten. Wij hebben ze vandaag in de kleuren wit en roze, dit zijn echt prachtige eye-catchers voor iedere tuin!

Geleverd als jonge stekken

Het pampasgras wordt keurig netjes bij je thuis afgeleverd. Op dat moment zijn het nog zeer jonge stekken zodat je ze eventueel ook in grote potten kunt zetten in plaats van in volle grond. De planten zijn goed bestand tegen vorst en wind. In het voorjaar kunnen het oude blad en de pluimen geknipt/gesnoeid worden, om plaats te maken voor nieuwe groei. We bieden je vandaag de keuze om een set van 2 of 4 stuks te bestellen. Bij de set van 4 stuks ontvang je de kleuren wit en roze 2 keer, maar krijg je nog wel eens een extra hoge korting!

Specificaties

-Botanische naam: Cortaderia selloana

-Nederlandse naam: Pampasgras

-Herkomst: Zuid-Amerika

-Bloemkleur: Wit of Roze

-Volwassen hoogte: 300 cm

-Volwassen breedte: 100 cm

-Standplaats: Zon / halfschaduw

-Winterhard: Ja

-min.Temperatuur (C): -10

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €29,95 ipv €59,95
  • Pampas Gras
  • Indrukwekkend siergras in de kleuren wit en roze
  • Set van 2 stuks of 4 stuks
  • Zowel in sierpot als in volle grond te plaatsen
  • Winterhard tot -10 graden celsius
  • Geeft iedere tuin enorm veel uitstraling
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details