Uitverkocht

Air-O-Crisp | Ovenfrituurplaat

Niet leverbaar

Wanneer u gezonder en zonder gebruik van olie en/of boter wenst te bakken, grillen en braden en tevens ook niet elke keer weer uw bakpapier wilt vervangen kunt u vanaf nu gebruik maken van de unieke Starlyf Air O Crisp.

Wanneer u gezonder en zonder gebruik van olie en/of boter wenst te bakken, grillen en braden en tevens ook niet elke keer weer uw bakpapier wilt vervangen kunt u vanaf nu gebruik maken van de unieke Starlyf Air O Crisp. Deze handige en geavanceerde koperen bakplaat zorgt ervoor dat al uw maaltijden vetarm en lekker knapperig worden bereid.

Wanneer u heerlijke ovenfrietjes wilt bakken legt u deze eenvoudig in de Air O Crisp en zet deze vervolgens op de plaat. De oven zorgt ervoor dat hete lucht 360 graden wordt gecirculeerd, waardoor al uw frietjes op een gelijkmatige manier wordt bereid. Vet en olie wat in het voedsel nog zit wordt opgevangen door de Air o Crisp. Op deze manier wordt vis, friet, snacks en veel meer op een gezondere manier bereid.

Ook is de Air O Crisp geschikt voor het bakken van koekjes, muffins, cake en taart zonder gebruik te maken van bakpapier.

Highlights & specificaties

  • Olie- en Vetvrij bakken
  • Bakken zonder bakpapier 
  • Maakt uw maaltijden vetarm en extra knapperig
  • Onder andere geschikt voor vis, friet, snack, koekjes, muffins en nog veel meer
Toon details Verberg details