Ergonomisch Fietszadel met Comfortgel | Voor een comfortabele fietstocht

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Ben jij op zoek naar een goed zittend en ergonomisch zadel voor op je fiets? Zoek dan niet verder! Op dit zadel zal je veel fijne kilometers af gaan leggen.

€ 29,99  € 12,99

We kunnen ons allemaal wel die fietstochtjes voor de geest halen op een slecht zadel, meestal met een paar uren of zelfs dagenlang zadelpijn als gevolg. Zadelpijn vanwege een slecht zadel is erg vervelend, gelukkig hebben wij nu de oplossing gevonden voor een zacht prijsje. Dit gelzadel zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk en pijnvrij op de fiets zit!

Gevolgen van een slecht zadel

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe een flinke fietstocht te maken. Maar dan wil je dat natuurlijk wel pijnvrij kunnen doen.. Een slecht zadel is niet alleen erg vervelend tijdens het fietsen, het ondersteunt ook je zitbotten onvoldoende en biedt daardoor te weinig steun. Je gewicht wordt niet goed verdeeld, waardoor je de neiging krijgt om te ver naar voren op je zadel te zitten, wat ook weer lichamelijke klachten veroorzaakt. Allemaal ellende die je kunt voorkomen met dit zadel!

Hoe werkt het precies?

Dankzij de samenstelling van dit zadel wordt er een drukverlagende depressie tot stand gebracht. Dit komt voornamelijk door het gebruik van comfortgel en ergofoam als vulling, dat zich volledig aan je zitvlak aanpast. Dit samen met de ergonomische vorm zorgt voor een optimaal zitcomfort. Het zadel is geschikt voor alle types fietsen, het maakt dus echt niets uit of dit een stadsfiets, tourfiets of een mountainbike betreft. Zadelpijn is vanaf nu verleden tijd!

Vering en veiligheid

Door de grote veren aan de onderzijde van het zadel worden alle schokken van het rijden over hobbels perfect opgevangen en merk jij er niet zoveel van. En door de grote oranje reflector onderaan het zadel ben jij ook goed zichtbaar als het donker is; wel zo veilig.

Highlights & specificaties

  • Uniseks zadel
  • Geen last meer van schokken door uitstekende vering
  • Supercomfortabele zit dankzij ergofoam en comfortgel
  • Gemakkelijk te monteren 
  • Zadelpijn is vanaf nu verleden tijd!
Toon details Verberg details