Uitverkocht

Oral-B Elektrische Tandenborstel TriZone 5000

Niet leverbaar

De TriZone opzetborstel biedt een grondige reiniging met triple-zone technologie. Het veegt tussen de tanden om je te helpen poetsen als met een handtandenborstel maar met het extra voordeel van vermogen.

Ontdek het volgende niveau van innovatie op het gebied van mondverzorging! Mogelijk gemaakt door Oral-B, een wereldwijde leider in tandenborstels. Dit is het nummer 1 merk tandenborstel dat door iedere tandarts wereldwijd aanbevolen en gebruikt wordt. We bieden vandaag het elektrische TriZone model aan die een veel betere reiniging biedt dan een normale handtandenborstel. Profiteer vandaag van maar liefst €100 korting en gun je gebit een perfecte behandeling, iedere dag!

Voor een perfect poetsresultaat

Omdat de kop op een gewone borstel lijkt kun je met deze borstel ‘gewoon’ poetsen, maar verder is er niks gewoons aan deze borstel. De vier slimme standen voorzien in iedere wens die je op poetsgebied kunt hebben, van normale reiniging tot witte tanden en van extra voorzichtig tot speciaal gericht op tandvlees. De bijzondere draadloze Smartguide is bovendien je persoonlijke coach tijdens het poetsen!

Superieure 3D-reiniging

De TriZone opzetborstel biedt een grondige reiniging met triple-zone technologie. Het veegt tussen de tanden om je te helpen poetsen als met een handtandenborstel maar met het extra voordeel van vermogen. De drie borstelzones zijn een krachtige punt voor de achterste kiezen, kortere borstels voor het reinigen van oppervlakten en langere, vegende borstels die 2x dieper tussen de tanden kunnen komen dan een normale handtandenborstel. Superieure 3D-reinigingsactie veegt tussen de tanden, trilt en pulseert om zo meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.

Oral-B TriZone

De TriZone biedt een een diepe reiniging met drie borstelzones: voor de kiezen, om oppervlakten te reinigen en om dieper tussen de tanden en kiezen te komen.

Je gids om beter te poetsen

De draadloze SmartGuide van Oral-B biedt realtime begeleiding bij het tandenpoetsen zoals tandartsen het graag zien. De kwadrantgids helpt je de aanbevolen 2 minuten (3 minuten met grondige reiniging-stand) te poetsen. Hij geeft suggesties voor poetsstanden, poetsen per kwadrant en biedt visuele aanmoediging. De SmartGuide kan zelfs heel eenvoudig aan de muur worden gehangen.

5 Poetsstanden

Oplaadbare elektrische tandenborstel met 5 poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Tandvleesverzorging, Sensitive, Whitening en Grondige reiniging

Inhoud van het pakket

-1 x elektrische tandenborstel

-1 x oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels

-3 x opzetborstels TriZone

-1 x standaard reisaccessoire

-1 x draadloze SmartGuide

Highlights & specificaties

 • Slechts €99,95 ipv €199,95
 • Oral-B TriZone 5000 Elektrische Tandenborstel
 • Complete set met tandenborstel, oplaadstation, opzetborstels, SmartGuide en reisaccessoire
 • Aanbevolen door alle tandartsen wereldwijd
 • Verwijdert tot 100% meer tandplak t.o.v. een gewone tandenborstel
 • 3D-reiniging: veegt, trilt en pulseert
 • 5 verschillende poetsstanden voor reiniging van tanden tot tandvlees
 • Draadloze SmartGuide biedt realtime begeleiding tijdens het poetsen
 • Gun je gebit de allerbeste behandeling, iedere dag opnieuw!
 • Uiteraard 100% origineel - gegarandeerd
 • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details