Uitverkocht

Tuin Opbergkoffer met 320 liter inhoud

Niet leverbaar

Deze koffer met maar liefst 320 liter inhoud biedt plaats voor van alles; ballen, tennisrackets, tentjes, speelgoed, tuinstoelkussens, tuinslangen en noem het allemaal maar op.

De tuin is een heerlijke plek om even lekker in te relaxen. Het is dus de hoogste tijd om de tuin weer helemaal gebruiksklaar te gaan maken - de zomer begint immers alweer bijna! Een grote vraag voor velen is vaak, waar laat ik nou toch al dat materiaal dat er de hele dag in de tuin is gebruikt? Je wil je schuurtje natuurlijk niet helemaal vol geladen hebben met spullen, maar alles open en bloot in de tuin laten liggen is ook geen optie. Deze handige opbergkoffer biedt wat dat betreft perspectief. Profiteer vandaag van veel korting!!

Alles netjes opgeborgen op één plek; water- en weerbestendig!

Deze handige opbergkoffer heeft een volume van maar liefst 320 liter. De koffer biedt plaats voor van alles; ballen, tennisrackets, tentjes, speelgoed, tuinstoelkussens, tuinslangen en noem het allemaal maar op. Werkelijk alles kan hierin worden opgeborgen! De koffer is gemaakt van hard kunststof en is bovendien water- en weerbestendig. De spulletjes die er in zitten blijven keurig droog als er een lading met regen overheen valt. De koffer kan dus het gehele jaar buiten blijven staan!

Een leuk stukje tuindecoratie

Sowieso gaat je tuin natuurlijk een netter geheel worden als je alles aan het einde van de dag netjes op kunt bergen en alles niet meer op het gras of het terras slingert. Maar de witte koffer op zichzelf is ook gewoon een heel erg leuke tuinmeubel. Wie zegt dat iets praktisch niet ook nog eens heel erg leuk kan zijn?

Specificaties

- Lengte: 119 cm

- Breedte: 46 cm

- Hoogte: 60 cm

Highlights & specificaties

  • Opbergkoffer voor in de tuin
  • Ideaal voor tuinstoelkussens, materialen, kinderspeelgoed, etc.
  • Alles netjes opgeborgen op één plek
  • Uiteraard ook binnenshuis te gebruiken
  • Ontzettend veel ruimte; 320 liter inhoud
  • Waterdicht en weerbestendig
  • Afmetingen: 119 x 46 x 60 cm (lengte x breedte x hoogte)
  • Ziet er ook nog eens erg leuk uit in de tuin!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details