Uitverkocht

Online taalcursus Frans, Engels, Duits, Spaans of Nederlands

Niet leverbaar

Een nieuwe taal leren was nog nooit zo leuk, makkelijk en voordelig met Online Trainers en Koopjedeal aan je zijde.

Een nieuwe taal leren is een leuke uitdaging. Als je een vreemde taal leert zal je daar de rest van je leven profijt van hebben. Vandaag hebben wij een deal voor je geregeld met een flinke korting, waardoor je binnen 3 of 12 maanden een vreemde taal onder de knie hebt!

In samenwerking met Online Trainers

Online Trainers biedt de allerbeste online taalcursussen aan. Uit praktijk is namelijk gebleken dat je door duidelijke voorbeelden het snelst een vreemde taal leert, en daar maakt Online Trainers goed gebruik van. Normaliter kost zo'n cursus van 3 maanden €299, maar vandaag slechts €39,95. Dat is niet veel geld voor iets waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Keuze uit 5 verschillende talen

Online Trainers biedt 5 talen aan om te leren: Frans, Nederlands, Duits, Engels, en Spaans. De leuke en interactieve online taalcursussen van Online Trainers bieden je de mogelijkheid snel vooruitgang te boeken en tegelijkertijd ook plezier te hebben. Verdiep je kennis in je schrijven, uitspraak, grammatica en taalbegrip. Een nieuwe taal leren was nog nooit zo leuk met Online Trainers en Koopjedeal aan je zijde!

Kies uit 2 opties:

· €39,95 voor een taalcursus van 3 maanden

· €59,95 voor een taalcursus van 12 maanden + 3 GRATIS maanden. Deze kun je cadeau geven aan een vriend of gebruiken om zelf een extra taal te leren.

Hoe werkt het?

Nadat je besteld hebt ontvang je in de orderbevestiging van ons direct je persoonlijke vouchercode en een link om je aan te melden. Bewaar deze e-mail goed! Je ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen van Online Trainers de inloggegevens zodat je direct met de cursus kunt gaan beginnen. Let op: je dient je na ontvangst vóór 12 maart 2018 aan te melden, anders wordt de code ongeldig verklaard.

Heb je nog vragen?

Bij vragen met betrekking tot het valideren van je coupon, neem contact op via e-mail met [email protected] met de coupon in de bijlage. Voor overige vragen, neem contact op via [email protected]

Highlights & specificaties

 • Slechts €39,95 ipv €299 voor de cursus van 3 maanden
 • Slechts €59,95 ipv €1020 voor de cursus van 12 maanden + 3 GRATIS maanden
 • Aan het einde van de cursus beheers je een vreemde taal
 • Frans, Nederlands, Duits, Engels en Spaans beschikbaar
 • Voor de Engelse taal zijn er 4 niveaus: beginner, elementair, intermediair en gevorderd. Voor de andere talen is het beter om enige basiskennis te hebben.
 • Aangepast aan je niveau d.m.v. een niveautest aan het begin van de cursus. Ook een eindtest om je vooruitgang te meten
 • Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat
 • Je leert woordenschat, grammatica, uitspraak en begrijpend lezen
 • De complete versie is beschikbaar op een pc of laptop en light-versie is beschikbaar voor tablets en smartphones
 • Leren wanneer jij wilt; 24/7 toegankelijk
 • Meer informatie? Neem een kijkje op http://nl.online-trainers.com/index
Toon details Verberg details