Uitverkocht

Online taalcursus Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans of Nederlands

Niet leverbaar

-

Product informatie

Een nieuwe taal leren is een leuke uitdaging. Als je een vreemde taal leert zal je daar de rest van je leven profijt van hebben. Vandaag hebben wij een deal voor je geregeld met een flinke korting, waardoor je binnen 6 of 12 maanden een vreemde taal onder de knie hebt.

In samenwerking met Captain Language

Captain Language biedt de allerbeste online taalcursussen aan. Captain Language biedt kwaliteitsvolle cursussen aan. Uit praktijk is namelijk gebleken dat je door duidelijke voorbeelden het snelste een vreemde taal leert, en daar maakt Captain Language goed gebruik van. Normaliter kost een cursus van 6 maanden €260, maar vandaag slechts €29,95!!! Dat is niet veel voor iets waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Op een leuke manier een taal leren

Of je nu Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans of Nederlands wil leren, de superheld Captain Language neemt je mee op taalavontuur. Zet je hersenen op scherp en zet je schrap om in een relatief korte periode veel te leren! Je begint met een 30 minuten durende test om te weten te komen op welke level jouw taalcapaciteiten zich bevinden. Vervolgens begin je aan het echte werk; de regels van de grammatica en uitspraak. Train hard, want je trainer zal je aan de hand van vragen klaarstomen voor het volgende level. Elke keer is er ook een nieuwe missie beschikbaar met een veelheid aan verschillende oefeningen die je onder tijdsdruk moet oplossen. Een nieuwe taal leren was nog nooit zo leuk met Captain Language en Koopjedeal aan je zijde!

Keuze uit 6 talen

Captain Language biedt 6 talen aan om te leren: Frans, Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Italiaans. Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 10 brontalen (interfacetaal) zoals Nederlands-Frans, Nederlands-Italiaans, Italiaans-Engels, Engels-Frans etc.). Indien je een beginner bent en je wilt bijvoorbeeld Spaans leren, dan kan je Nederlands als brontaal gebruiken. Heb je al wat meer kennis van de taal dan kan je ervoor kiezen om ook deze instructies in het Spaans te krijgen.

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €260
  • Leer een nieuwe taal in 6 of 12 maanden; aan het einde van beide cursussen kan je een vreemde taal spreken!
  • Frans, Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Italiaans
  • Voor beginners en gevorderden
  • Woordenschat, grammatica en begrijpend lezen
  • Leren wanneer jij wilt; 24/7 toegankelijk
  • Meer informatie? Neem een kijkje op http://nl.captain-language.com/
  • Let op: binnen 5 dagen ontvang je van ons een e-mail met daarin een unieke code en een speciale link, Je kunt dan kiezen welke taal je wilt leren
Toon details Verberg details