Uitverkocht

Online Microsoft Word + Powerpoint cursus

Niet leverbaar

In het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook zeker privé is het beheersen van Word en Powerpoint een absolute must.

In het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook zeker privé is het beheersen van Word en Powerpoint een absolute must. Beheersing van deze programma's is dan ook bij steeds meer banen een vereiste. Toch zijn deze programma's niet bij iedereen even geliefd. De reden hiervan is dat men het niet begrijpt doordat de programma's erg uitgebreid zijn. Eigenlijk is het zo moeilijk nog niet, het enige wat je nodig hebt is een goede uitleg. Vandaar dat we je deze uitgebreide cursussen aanbieden tegen een enorm hoge korting!

Microsoft Word

Microsoft Word, of meestal alleen Word, is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Word biedt de gebruiker uitgebreide ondersteuning bij het maken van bijvoorbeeld brieven en rapporten. Ingebouwd in Word zijn een spellingcontrole, tekstopmaakfaciliteiten zoals tabellen, WordArt en vele andere opties. Zoveel opties dat je vaak zelf door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daar komt deze cursus dus om de hoek kijken, want hierin leer je werkelijk alles wat je zou moeten weten om de tekstverwerker optimaal te kunnen gebruiken!

Microsoft Powerpoint

Jezelf en je bedrijf goed presenteren is enorm belangrijk. Microsoft Powerpoint is de meest gebruikte tool voor het maken van een digitale presentatie. In deze cursus leer je hoe je professionele presentaties kunt maken. Voeg beeld, geluid en gesproken materiaal toe en personaliseer je presentatie tot in de puntjes. In de verschillende hoofdstukken van de cursus komt alles aan bod om je tot een ware Powerpoint-expert te promoveren!

Voor wie zijn de cursussen bestemd?

De cursussen zijn bestemd voor iedereen die een goede kennis van de programma's wil hebben. De cursussen houden rekening met personen die nog geen ervaring hebben; de cursussen zijn voor iedereen toegankelijk en op eigen tempo te volgen. Je krijgt een jaar lang toegang tot al het lesmateriaal. Tijdens de cursussen krijg je zeer concrete voorbeelden die de uitleg een stuk duidelijker en gemakkelijker maken. Zodra jij daar klaar voor bent, kun je tevens de heuze examens afleggen en de daarbij behorende certificaten halen!

Let op: Nadat je je bestelling geplaatst hebt krijg je direct een e-mail van ons met daarin je vouchercode. Bewaar deze e-mail goed. In deze mail staat ook een link waarmee je je kunt inschrijven voor de cursussen. Zodra je ingeschreven bent krijg je binnen enkele werkdagen een e-mail met je persoonlijke inloggevens zodat je aan de cursussen kunt gaan beginnen.

Highlights & specificaties

  • Online Microsoft Word + Powerpoint Cursus
  • Inclusief examens en certificaten
  • Per bestelling ontvang je beide cursussen
  • Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt
  • Volledig te volgen op je eigen tempo
  • Zelfs geschikt voor mensen die totaal geen ervaring hebben
  • Geschikt voor alle versies vanaf 2007 tot aan nu
  • De cursus is altijd en overal toegankelijk, een jaar lang
  • Zeer concrete voorbeelden vergemakkelijken het leren
  • Deze kennis is een must-have, zowel privé als zakelijk!
Toon details Verberg details