Uitverkocht

Online Gitaar en/of Piano Cursus

Niet leverbaar

Deze complete cursus voor piano of gitaar is de makkelijkste en snelste manier om thuis te leren spelen, in je eigen tempo!

Deze complete cursus voor piano of gitaar is de makkelijkste en snelste manier om thuis te leren spelen, in je eigen tempo. Na deze leuke online cursus kan je je vrienden verrassen met bijvoorbeeld solo's van bekende liedjes. Je vrienden zullen versteld staan. Heb je altijd al een instrument willen kunnen bespelen? Dan is dit je kans!

Duidelijke video's en goede oefeningen

Door middel van duidelijke instructievideo's, E-books en oefeningen leer je snel en gemakkelijk de basis van het gitaar- of pianospelen. En mocht je vragen hebben dan kun je vaak nog dezelfde dag antwoord verwachten van je online leraar. Beide cursussen bestaan in totaal uit 20 lesweken. Je begint met de beginnerscursus van 10 lesweken. Na afloop ontvang je een overzicht van alles wat je hebt geleerd. Na 10 weken beheers je de basis van het piano- of gitaarspelen. Daarna kun je direct aan de slag met de vervolgcursus van 10 weken die bij deze aanbieding zit inbegrepen. Je betaalt dus nog geen euro per les!

Ervaringen van andere Cursisten

Johan Verdamme ''Ik was op zoek naar een cursus die me veel leert, zonder dat de stof te droog wordt. Die heb ik in snelgitaarspelen.nl gevonden! Door het duidelijke lesmateriaal met bijhorende instructievideo's heb ik stap voor stap goed leren gitaarspelen. Bovendien kon ik op vragen vaak nog binnen enkele uren een inhoudelijke reactie verwachten, die service zie ik niet vaak meer.''

Maria van den Boomgaarde ''Als moeder van twee kinderen én een baan heb ik weinig tijd, maar al heel lang wilde ik graag leren piano spelen. Deze cursus is dus een ideale uitkomst voor mij en nu speel ik de sterren van de hemel, al zeg ik het zelf! Mijn oudste kind wil nu ook online pianoles volgen, erg leuk!''

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €99,95
  • Snel en gemakkelijk online gitaar of piano leren spelen
  • In samenwerking met snelgitaarspelen.nl / snelpianospelen.nl
  • Eventuele vragen kun je stellen aan je online leraar via de mail
  • E-books en instructievideo's blijven levenslang toegankelijk
  • Je kunt de cursus helemaal in je eigen tempo volgen (20 lessen)
  • Uiteraard leer je ook het lezen van noten
  • Binnen 5 werkdagen ontvang je een e-mail met daarin een persoonlijke code en informatie over hoe je direct kunt beginnen!
Toon details Verberg details