Uitverkocht

One Touch Juicer Citruspers - Lekker, makkelijk, zuinig, snel & gezond!

Niet leverbaar

Met deze handmatige citruspers bereid je eenvoudig en snel je dagelijkse verse jus en andere gezonde natuurlijke sappen.

Appelsap, sinaasappelsap, kiwisap, wortelsap, bietensap - je kunt met dit apparaat echt alle kanten op. Mix je vruchten met wat groenten en voeg zo nodig nog wat extra kruiden toe en je hebt een heerlijk zelfgemaakt sapje. Normaal gesproken kost een dergelijke machine enorm veel geld, maar wij hebben vandaag een geweldige aanbieding voor je. Je hebt deze One Touch Juicer nu voor maar €24,95. Grijp die kans!

Optimale sapopbrengst

Met deze handmatige citruspers bereid je eenvoudig en snel je dagelijkse verse jus en andere gezonde natuurlijke sappen. Plaats het fruit in de machine en draai het deksel in beide richtingen. Ondanks dat de machine werkt op handkracht, kun je dankzij de speciale deksel toch enorm veel kracht uitoefenen zodat de sapopbrengt optimaal is. Ook zullen er weinig pitjes en velletjes meekomen zodat alles wat je drinkt ook echt puur sap is. Hierdoor hoeft je lichaam minder vezels af te breken en absorbeert het de benodigde stoffen direct!

Lekker, makkelijk, zuinig, snel & gezond

Met zelfgemaakte sappen ben je niet alleen heel gezond bezig, maar het is ook gewoon ontzettend lekker. Er gaat weinig boven een heerlijke verse jus, die je ook nog eens zelf geperst hebt. En dat doe je allemaal op een zeer makkelijke, snelle en zuinige manier!

Must-have voor iedere keuken

Deze handige citruspers heeft een onverwoestbaar ontwerp, het is een zeer duurzaam alternatief voor het elektrische citruspersen. Het apparaat heeft een basis van PVC met een roestvrijstalen perskop. Dankzij het fraaie retro ontwerp neemt het weinig ruimte in beslag en bovendien is hij zeer eenvoudig te reinigen. Er zal ook nog eens een serie handige accessoires mee worden geleverd die jou in staat stellen om alles helemaal op maat te maken. Dit pareltje voor in de keuken mag je absoluut niet laten liggen voor slechts €24,95!

De One Touch Juicer bevat:

-1 gekartelde randsnijder en baluitsnijder (om zigzag-patronen en gelijkmatige balletjes te maken)

-1 geribbeld mes (om gegolfde plakjes te snijden)

-1 spiraalsnijder (om decoratieve spiralen te maken)

-1 schiller met fluitmes (om dunne en gelijkmatige repen te snijden)

-1 cocktailshaker voor mixen (geschatte inhoud: 750 ml)

Highlights & specificaties

  • Slechts €24,95 ipv €59,95
  • One Touch Juicer Citruspers
  • Genieten van de heerlijkste verse sappen
  • Maximale sapopbrengst
  • Geef jezelf een gezonde energie-boost
  • Werkt geheel zonder elektriciteit!
  • Eenvoudig te reinigen
  • Lekker, makkelijk, zuinig, snel & gezond
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details