Uitverkocht

Oilwelle Long Life Motorolie - Hou de motor van je auto in topconditie!

Niet leverbaar

Ook jouw auto ontkomt er helaas niet aan, af en toe moet het oliepijl worden aangevuld. Als je naar een gemiddelde autogarage gaat dan schrik je je een hoedje van de olieprijzen. Dat kan goedkoper, maar vooral ook beter! Met deze Oilwelle Long Life Motorolie heb je de beste en meest geavanceerde motorolie van dit moment. Een fles van 1 liter kost vandaag bij ons slechts €12,95 ipv €34,95 - profiteer!

Optimale Motorprestaties

De naam zegt het eigenlijk al, dit is geen gewone motorolie maar speciale Long Life Motorolie. Deze motorolie verdubbelt de oliefilmsterkte, behoud zijn kracht langer en vermindert de wrijving. De hoge viscositeitsindex van de OilWelle Synthetic GP 5W30 Long Life III motorolie zorgt voor de sterke smeerfilm die de motor ook bij hoge temperaturen en zware belasting optimale bescherming biedt. Het helpt sludge- schuim-, en corrosievorming te voorkomen en de speciale dispergerende en detergende additieven houden de motor schoon en in perfecte conditie!

Geschikt voor iedere auto

Deze speciale motorolie is geschikt voor iedere auto. De OilWelle Synthetic GP 5W30 Long Life III motorolie voldoet zelfs aan de hoge VW 504.00/507.00 norm van de Volkswagen, Audi, Skoda, en Seat groep en aan de zware Mercedes Benz 229.51 norm voor de Mercedes-Benz modellen met DPF en verlengde verversingsintervallen. De uitzonderlijk goede vloeibaarheid bij lage temperaturen zorgt er voor dat de auto makkelijker start, direct mooi rondloopt en daardoor actief slijtage helpt tegengaan en bijdraagt aan een laag brandstof verbruik. Deze volledig synthetische universele topklasse motorolie is geschikt voor benzine -, LPG- en dieselmotoren, ook met turbo-oplading, in personenwagens en bestelwagens en maakt verlengde verversingsintervallen mogelijk. Het voldoet aan de ACEA C3 specificatie en daardoor draagt deze motorolie bij in de verlenging van de levensduur van drieweg katalysatoren en roetfilters!

Keuzeopties:

-Optie 1: 1 Liter Oilwelle Longlife motorolie - vandaag slechts €12,95 ipv €34,95

-Optie 2: 2 Liter Oilwelle Longlife motorolie - vandaag slechts €22,95 ipv €69,95

-Optie 3: 6 Liter Oilwelle Longlife motorolie - vandaag slechts €59,95 ipv €209,95

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €12,95 ipv €34,95
  • Oilwelle Long Life Motorolie
  • De meest geavanceerde motorolie van dit moment
  • Voorkomt motorslijtage
  • Geschikt voor alle auto's en brandstoftypes
  • Helpt de motor om in optimale conditie te blijven
  • TIP: Sla een voorraad in en pak een EXTRA hoge korting!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details