Uitverkocht

Oersterke 3-delige reistrolleyset

Niet leverbaar

Met deze robuuste, lichtgewicht kofferset vervoer je al je bagage op een makkelijke en veilige manier. Hiermee ga je perfect voorbereid op reis!

Je ontkomt er niet aan; als je gaat reizen heb je iets nodig om je spullen in mee te nemen. Een ouderwetse weekendtas die aan je schouder hangt is nu wel verleden tijd. Het is handiger om een stevige, lichtgewicht kofferset te hebben die al je spullen makkelijk én veilig voor je vervoert. Met deze 3-delige trolleyset van kwaliteitsmerk Travelz zit je altijd goed.

Licht, stevig en praktisch

Deze lichte en handige koffers zijn voorzien van een stevige body van polypropyleen zodat de inhoud veilig is opgeborgen. De set bestaat uit 3 formaten koffers, zodat je je bagage altijd optimaal kunt verdelen. Ze hebben allemaal 4 zwenkwielen zodat je ze, met behulp van de aluminium trekstang, makkelijk naast je mee kunt laten rijden. Geen last van snijdende banden in je nek of pijnlijke schouders dus. De koffer is uitgerust met 5 vaste (vergrendelbare) sloten, waarvan 1 met een geïntegreerd TSA-cijferslot. Hierdoor is de koffer ook geschikt voor een reis naar de Verenigde Staten, waar dit verplicht is.

Niet kapot te krijgen

Alle koffers hebben een test doorstaan, waarbij deze van trappen zijn gegooid en allen heel bleven met maar liefst 25 kilo erin. Me mogen dus met recht wel zeggen dat deze koffers oersterk zijn. Daarnaast zijn deze koffers volledig gevoerd met pakbanden, hebben ze een devider voor overhemden of shirts en een extra opbergvakje voor documenten of sleutels. Door de 50/50 schaalverdeling heeft de koffer evengrote zijden en is hierdoor gemakkelijk in te pakken en te verdelen.

Afmetingen

- Koffer 1: 80 cm, 121 liter inhoud, 5 kg

- Koffer 2: 70 cm, 85 liter inhoud, 4 kg

- Koffer 3: 55 cm, 43 liter inhoud, 3 kg (geschikt voor handbagage)

Highlights & specificaties

  • Oersterke 3-delige reistrolleyset
  • Verschillende formaten; perfect om al je bagage te verdelen
  • De kleinste koffer kan mee als handbagage bij alle vliegmaatschappijen
  • Van robuust polypropyleen zodat je spullen veilig aankomen
  • Uitgerust met 5 vaste (vergrendelbare) sloten, waarvan 1 met een geïntegreerd TSA-cijferslot
  • Voorzien van aluminium trekstang met 3 standen en 4 zwenkwieltjes; makkelijk en licht te vervoeren
  • Door de 50/50 schaalverdeling heeft de koffer evengrote zijden en is hierdoor gemakkelijk in te pakken en te verdelen
  • Volledig gevoerd met pakbanden, devider voor overhemden of shirts en een extra opbergvakje voor belangrijke documenten of items
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details