NOAH Slimline Design Horloges (Diverse Varianten)

Niet leverbaar

Met één van deze exclusieve NOAH horloges weet je zeker dat je altijd goed voor de dag komt. Deze luxe horloges zijn een ware lust voor het oog en een must-have in iedere horlogecollectie.

Stijlvol, elegant en tijdloos: met één van deze exclusieve NOAH horloges weet je zeker dat je altijd goed voor de dag komt. Deze luxe horloges zijn een ware lust voor het oog en een must-have in iedere horlogecollectie. Dankzij een unieke deal die één van onze inkopers heeft weten te sluiten kunnen de heren en dames met een zwak voor een mooi horloge vandaag vele honderden euro's besparen!

Design by NOAH

Alles klopt aan de ontwerpen van dit vooruitstrevende horlogemerk en dat geldt dus ook voor de Slimline collectie. Dit fraaie, ultra platte horloge is ontwikkeld met vakmanschap en oog voor detail. Uitstekende materiaalkeuze, maar ook doorontwikkelde details maken dit model heel solide en duurzaam. Het horlogeglas is van gebold saffier en aan de binnenzijde afgewerkt met anti-reflectie coating. De bodem is geschroefd en voorzien van een mooi graveerwerk en productienummer. De horlogebanden van Milanees leder of edelstaal (diverse kleuren) zijn duurzaam en voorzien van een luxe vouwsluting. Deze horloges kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.

Slimline of Slimline GMT

Dit model is in twee varianten ontwikkeld, namelijk de Slimline en de Slimline GMT versie. Tegen een kleine meerprijs bestel je de luxe Slimline GMT. Een GMT horloge geeft de tijd in twee verschillende tijdszones aan, op een verrassend simpele manier. Wanneer een horloge een GMT functie heeft, betekent het dat het horloge een wijzerplaat van 24 uur heeft en dat de wijzer een volle rotatie maakt in 24 uur. Het horloge is uitgerust met een tweede wijzer, welke in te stellen is op een andere tijd dan de hoofdwijzer zodat je in één oogopslag de tijd in twee verschillende tijdzones kunt aflezen. Deze unieke horloges, oorspronkelijk ontworpen voor PanAm piloten met de komst van de eerste straalvliegtuigen begin jaren 50, zijn een ideaal accessoire voor reizigers. Naast de fascinerende geschiedenis van deze horloges zijn ze simpelweg uitermate handig om de tijd overal ter wereld bij te houden.

Voorzien van saffierglas

Het sterkste horlogeglas ter wereld is saffierglas. Dit glas is ook zeer duur om te maken. Doorgaans zit het niet op horloges onder de 500 euro. Saffierglas is een synthetisch soort glas. Het is gemaakt van aluminiumoxyde. Dit glas is zo hard dat er geen krassen op ontstaan. Het is het helderste glas dat bestaat. Qua hardheid wordt het alleen overtroffen door kristal.

Levenslange garantie

NOAH staat volledig garant voor de kwaliteit van haar horloges en geeft daarom levenslange garantie op de constructie van het horloge en het uurwerk.

NOAH Slimline - vandaag slechts €179 ipv €499

- Diameter: 43 mm (exclusief kroon)

- Kroon van 6 mm met NOAH logo

- Dikte: 5 mm

- Bandlengte: 65 - 120 mm

- Magnetische vouwsluiting

- Bol saffierglas met anti-reflectie coating

- Behuizing: edelstaal

- Band: keuze uit Italiaans leder of Milanees edelstaal

- Uurwerk: Quartz Miyota 1L45

- Waterdichtheid: 50 M / 5 Bar (bestand tegen waterinwerking door regen, dit zijn geen horloges om het zwembad mee in te gaan)

NOAH Slimline - vandaag slechts €229 ipv €699

- Diameter: 43 mm (exclusief kroon)

- Kroon van 6 mm met NOAH logo

- Dikte: 5 mm

- Bandlengte: 65 - 120 mm

- Magnetische vouwsluiting

- Bol saffierglas met anti-reflectie coating

- Behuizing: edelstaal

- Band: keuze uit Italiaans leder of Milanees edelstaal

- Uurwerk: RONDA 515 GMT

- Waterdichtheid: 50 M / 5 Bar (bestand tegen waterinwerking door regen, dit zijn geen horloges om het zwembad mee in te gaan)

Optioneel: luxe collector horlogebox voor maar €69 ipv €119

- Geschikt voor het opbergen van vier horloges en sieraden. Het extra vak is ook geschikt voor de verpakking van een fles wijn.

- Hout dat is afgewerkt met hoogwaardig kunstleder met leermotief

- Verborgen scharnieren

- Binnenzijde met fluweel zacht gepolsterde zwarte afwerking

- Verpakking: de doos is voorzien van een zwarte kartonnen sleeve

- Afmetingen 36 x 23 x 12 cm

- Gewicht: 1,7 kg

Highlights & specificaties

 • NOAH Slimline Design Horloges
 • Profiteer van vele honderden euro’s korting en levenslange garantie
 • Verkrijgbaar in Slimline en Slimline GMT versie
 • Keuze uit diverse kleuren en een horlogeband van Italiaans leder of Milanees edelstaal
 • Voorzien van gebold saffierglas met anti-reflectie coating
 • Ultra plat design (slechts 5 mm dik)
 • Boordevol prachtige details
 • De bodem is geschroefd en voorzien van een mooi graveerwerk en uniek productienummer
 • Model is geschikt voor dames en heren
 • Geleverd incl. horlogedoos en garantiekaart
 • GRATIS verzending
 • GRATIS retourneren (30 dagen bedenktijd)
Toon details Verberg details