Uitverkocht

Nicotine Pleisters - De natuurlijke hulp om te stoppen met roken!

Niet leverbaar

Met deze nicotinepleisters wordt het stoppen met roken een heel stuk eenvoudiger.

Dames en heren; het is weer STOPtober! Wil je al langere tijd stoppen met roken? Of heb je het al eens geprobeerd zonder resultaat? Alle rokers opgelet; want met deze nicotinepleisters wordt het stoppen met roken een heel stuk eenvoudiger. Profiteer van deze deal en kies voor een gezondere en frissere levensstijl. Bovendien kun je door het stoppen met roken enorm veel geld uitsparen!

Hoe werkt het precies?

Met behulp van deze nicotinepleisters breng je een dosis nicotine in het bloed aan. Dit klinkt misschien vreemd, maar in de praktijk betekent dit dat de gebruiker van de pleister langzaam afgewend wordt van de nicotine. In plaats van de nicotine die je lichaam normaal binnenkrijgt via de sigaret krijg je deze nu binnen via de pleister. Op deze manier zal de behoefte naar een sigaret minder zijn omdat de verslavende stof al aanwezig is in je lichaam via de pleister. Hierdoor zullen de afkickverschijnselen een stuk minder heftig worden dan normaal. Het stoppen met roken zal daarom ook lang niet zo zwaar vallen!

Waar wacht je nog op?

Je ontvangt van ons per bestelling 30 nicotine pleisters, dat is genoeg voor een afkick-kuur van één maand. Je plakt de pleister als je 's ochtends wakker wordt ergens op je lichaam, en na 24 uur vervang je deze weer voor een nieuwe. Je zult merken dat de trek om te roken direct een heel stuk minder wordt. Binnen een maand kun jij van je rookverslaving af zijn. Het resultaat; gemakkelijker ademen, beter ruiken en proeven, gemakkelijker bewegen, verminderd risico op hart- en vaatziekten, geen last meer van stank en een stuk beter gevulde bankrekening!

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €19,95
  • Nicotine Pleisters
  • 30 stuks, genoeg van een kuur van 1 maand
  • Zorgt ervoor dat de trek naar een sigaret verdwijnt
  • Comfortabel ergens onder de kleding te dragen, je merkt er niets van
  • Verminder het risico op hart- en vaatziekten en andere aandoeningen
  • Stop met roken - bespaar een hoop geld
  • Binnen een maand af zijn van je rookverslaving!
  • Verzendkosten: slechts €2,95
Toon details Verberg details