Bananenplant - set van 2

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

De prachtige grote bladeren van de Bananenplant stelen de show in elk interieur. Haal de tropen in huis! Nu 1+1 GRATIS!

€ 69,99  € 14,99

Aangenaam! Ik ben de Musa Acuminata 'Dwarf Cavendish' maar mijn bijnaam is de Bananenplant. Ik kom uit de familie Musaceae. Mijn voorouders komen oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, maar mijn familie is vanwege de vruchten nu in veel tropische gebieden te vinden. Gelukkig ben ik ook zeer geschikt als kamerplant, de tropen haal in je huis met je eigen Bananenboom! Mijn beroemde vrucht kun je helaas niet eten en hou ik daarom graag voor mezelf en al zeg ik het zelf, het staat me prachtig. Wil je mij nou nog mooier aankleden? Kies dan voor de deal met trendy lederlook kraft potten of de jute manden en bespaar!

Indrukwekkende grote bladeren

Je herkent mij meteen aan mijn prachtige grotere bladeren en daar ben ik trots op! Mijn stam is dik en vanuit daar vormen zich meerdere bladeren die uit verschillende punten van mijn stam groeien. De bladeren hou ik het gehele jaar mooi groen en passen dus perfect in jouw Urban Jungle, ook zuiver ik hiermee de lucht in huis. Mijn onderste bladeren worden soms wat bruin, deze heb ik dan niet meer nodig. Maak je dan ook geen zorgen als je deze bladeren ziet, je mag ze weghalen. Ik maak snel weer mooie, nieuwe groene bladeren om van te genieten. Als ik bij je thuis afgeleverd word ben ik 50-55 cm hoog. Let op: de hoogte is wel inclusief het kwekerspotje waar ik nog in zit

Hoe zorg je voor mij?

Ik ben een echte drinker! Net zoals jij besta ik voor een groot gedeelte uit water, 80% zelfs. Het is dan waarschijnlijk ook geen verassing dat ik wel van een slokje houd. Mijn grote bladeren zorgen er namelijk ook voor dat er heel veel water verdampt. Het liefst drink ik twee maal per maal water, zo blijft mijn grond licht vochtig. Droge voeten hou ik namelijk echt niet van. Meer voorkeuren? Jazeker! Ik hou wel van wat licht, ik sta dan ook het liefst in de licht. De felle middagzon is me echter wat te veel van het goede en deze ontwijk ik dan ook graag. Wil je nou extra goed voor me zorgen? Kies dan voor plantenvoeding bij je aankoop voor maar 4,99 extra. Dan ga ik helemaal stralen!

Een veilige reis direct vanaf de kweker

Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Specificaties

Diameter pot: 13 cm
Hoogte plant: 50 - 55 cm (inclusief pot)
Luchtzuiverend: Ja
Diervriendelijk: Ja
Waterbehoefte: 2 keer per week
Standplaats: Zon

Highlights & specificaties

 • Bananenplant
 • 1 bestelling = 2 stuks
 • Optioneel met potten te bestellen; voorzien van handige anti-lek binnenzak
 • Optioneel met voordelig plantvoeding, haal het beste in je nieuwe beste vriend naar boven!
 • Indrukwekkende grote bladeren, tovert je huis om naar een Urban Jungle
 • De prachtige bladeren zijn ook nog eens luchtzuiverend. Win-win!
 • Ook je groene vriend lust wat lekkers; bestel voor slechts €4,99 plantenvoeding mee
 • Levering op maat; een goede reis in een rechtopstaande verzendverpakking slechts €9,99
 • Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
 • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
 • Levering op de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
 • Let op! De hoogte van de plant is gemeten vanaf de onderkant kwekerspot
 • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Toon details Verberg details