Uitverkocht

Multifunctionele Eco-Douche

Niet leverbaar

Waterbesparend, multifunctioneel en ecologisch: laat je verrassen door deze douchekop!

Wat is er fijner dan een verkwikkende douche wanneer je moe of niet fit bent? Een korte douchebeurt kan er voor zorgen dat je je weer als herboren voelt! Deze Multifunctionele Eco-Douche versterkt dat gevoel dankzij de natuurlijke stenen met geneeskrachtige werking die in de douchekop zijn geïntegreerd.

Gezondheidsvoordelen

De Multifunctionele Eco-Douche heeft een innovatief ontwerp waarbij de douchekop is gevuld met germanium en toermalijn stenen. Aan deze stenen wordt al jarenlang een geneeskrachtige werking toegekend. Zo staat germanium er om bekend dat het de gezondheid van de huidcellen onderhoudt en verbeterd. Ook zou het de balans in het lichaam stimuleren en een positieve werking hebben op een hoge bloeddruk en een hoog cholesterolniveau. Dit komt doordat het de zuurstofsaturatie van het bloed stimuleert. Naast germanium bevat de douchekop ook toermalijn. Toermalijn staat er om bekend dat het mentale en lichamelijke symptomen van stress bestrijd en een sterk gevoel van ontspanning geeft. Beide stenen worden veel gebruikt in natuurlijke medische therapieën.

Totale onstpanning

De toermalijn is niet het enige wat deze douchekop zo ontspannend maakt. De Multifunctionele Eco-Douche bevat maar liefst acht verschillende waterjets (soorten wateruitvoer) waaruit je zelf de gewenste waterstraal kunt selecteren. Heb je behoefte aan een zachte straal waardoor je volledig tot rust komt? Geen enkel probleem! Zitten je spieren vast en kun je wel een massagestraal gebruiken? Ook dat kan worden geregeld!

Mileubewust

De douchekop is niet alleen goed voor jouw ontspanning en gezondheid, maar ook voor het milieu en jouw portemonnee. De douchekop is waterbesparend waardoor je tot wel 65% minder water verbruikt ten opzichte van een normale douchebeurt. Daarnaast heeft de douchekop zelf natuurlijk ook een heel leuk prijsje.

Specificaties

• Gemaakt van polypropyleen

• Diameter ongeveer: 8 cm

• Geschatte lengte: 25 cm

• Bevat germanium en toermalijn

Highlights & specificaties

  • Bevat germanium en toermalijn ter bevordering van jouw gezondheid
  • 8 soorten waterjets om uit te kiezen
  • Goed voor het milieu: bespaart tot wel 65% water per douchebeurt
  • Bijzondere vormgeving
  • Biedt totale onstpanning
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details