Uitverkocht

Mr. Safe Standby Killer

Niet leverbaar

Dankzij de Mr. Safe Standby Killer ga je standby-verbruik/slaapverbruik tegen en bespaar je eenvoudig vele tientallen euro's per jaar.

Sommige investeringen betalen zichzelf op den duur terug. Je investeert een beetje en bespaart daardoor op de lange termijn een smak met geld. Zo zal het precies zijn als je een duo-pack met Standby Killers van Mr. Safe aanschaft. Dankzij dit handige product ga je standby-verbruik/slaapverbruik tegen en bespaar je eenvoudig vele tientallen euro's per jaar!

Bespaar jaarlijks een hoop geld

Dit product zit eruit als een simpele stekkerdoos, maar dat is het allesbehalve. De Mr. Safe PC Standby Killer is een intelligente stekkerdoos met een 'master' stopcontact en vier 'slaves'. De eerstgenoemde gebruik je om je PC op aan te sluiten en laatstgenoemde voor alle randapparatuur zoals je beeldscherm, printer en eigenlijk wat je maar wil. Dan nu de magie: zodra je PC uitschakelt of in de standby modus terechtkomt dan worden alle 'slave' apparaten ook uitgeschakeld. Denk maar eens na over hoe vaak je pc op zwart gaat als je hem even niet gebruikt: iedere keer als dat gebeurt bespaar je stroom en dus geld! En uiteraard gaat alles weer aan als je PC weer actief wordt.

Zeer eenvoudig en effectief in gebruik

Deze PC Standby Killers hebben een kabel van 1.4 meter, kunnen tot 16A / 250V verwerken en beschikken over ingebouwde surge protection om je spullen te beschermen tegen blikseminslagen. Daarnaast zijn ze kindbestendig dus hoef je je geen zorgen te maken als de kleintjes in de buurt zijn. Als je 2 of meerdere stuks neemt krijg je oplopende korting, dus je kan er één voor je PC en randapparatuur gebruiken en één voor de televisie en home cinema set, om maar eens wat te noemen. Bespaar stroom en dus geld met deze Mr. Safe Standby Killers, intelligente stekkerdozen!

Specificaties

- Schakelt alle aangesloten randapparatuur uit als je pc op zwart of uit gaat: denk aan je beeldscherm, luidsprekers, printer, scanner, bureaulamp, etc.

- 5 stopcontacten: 1x master, 4x slaves

- Geschikt voor max. 16A / 250V

- Geïntegreerde surge protection beschermt tegen blikseminslag

- Energiebesparend

- LED indicatoren voor power aan/uit en bescherming

- Leerknop voor standby / uit modus

- Geschikt voor wandmontage

- Stekker geschikt voor gebruik op het Nederlandse, Franse, Belgische en Duitse stroomnet

- Ingangsvoltage: Maximum 250V, 50 Hz

- Max uitgangsstroom: 16A, 3680W

- Uitgangsstroom master stopcontact: 2.5A max. 500W

- Kabellengte: 1.4m

- Kindvriendelijk

Highlights & specificaties

  • Mr. Safe Standby Killer
  • Verbruik geen onnodige stroom voor inactieve apparaten
  • Bespaar jaarlijks vele tientallen euro's
  • Geschikt voor je PC en al je andere elektrische apparatuur
  • Zeer eenvoudig in gebruik te nemen
  • Kindvriendelijk
  • Energie besparen was nog nooit zo makkelijk!
  • Tip: bestel 2 of meerdere stuks en ontvang oplopende korting!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details