Uitverkocht

Mr. Handsfree SPY+ Flitspaalverklikker - 100% Legaal

Niet leverbaar

Dit kleine apparaatje plak je zo achter je voorruit en je bent klaar om te gaan. Via een geluids- en LED signaal word je gewaarschuwd voor flitsers, trajectcontroles en roodlicht camera’s.

Je kent het wel; voor je gevoel rijd je niet te hard maar voor je het weet ben je geflitst omdat je tóch iets te snel ging. Na een paar weken verschijnt de gevreesde enveloppe op de deurmat en ben je een paar honderd euro kwijt voor een kleine overtreding. Vervelend, en zonde van je geld.

Wat zou het fijn zijn als je voortaan met een geluidje en een LED signaal wordt gewaarschuwd! Dat is precies wat deze handige mr. Handsfree SPY+ doet, en dat 100% legaal. Deze flitspaalverklikker heb je nu al voor maar €39,99 ipv €99,99 in huis!

Klein maar ontzettend fijn

Dit kleine apparaatje plak je zo achter je voorruit en je bent klaar om te gaan. Via een geluids- en LED signaal word je gewaarschuwd voor flitsers. En dat niet alleen in Nederland, maar ook in ruim 40 andere landen. Via het ingebouwde zonnepaneel laadt de SPY zichzelf op. Schijnt de zon even niet? Dan kun je hem ook opladen via de sigarettenaansteker.

Werkt via GPS; altijd op tijd een melding

De SPY werkt via GPS en weet zo altijd waar je bent en waar de flitspalen staan. Hij waarschuwt je binnen 100, 300 en 500 meter als er een flitser staat. Dit is afhankelijk van je snelheid. Rijd je te hard dan geeft de SPY je ruim van te voren nog een extra signaal. Zo heb je nog genoeg tijd om af te remmen.

Ook mobiele- en trajectcontroles

Met deze mr. Handfree SPY heb je geen excuus meer voor een snelheids- of rood licht boete. Want de SPY waarschuwt niet alleen bij vaste flitspalen, maar ook bij mobiele, trajectcontroles en infrarood flitsers!

Onbeperkt GRATIS updaten

Flitspalen komen en gaan. Daarom is het belangrijk om de SPY van tijd tot tijd een gratis update te geven via http://www.mrhandsfree.com Zo ben je altijd up to date! Updaten doe je via de USB-poort van je computer en dan laadt hij ook meteen op. Deze vernieuwde flitspaalverklikker maakt het voor MAC gebruikers ook mogelijk om de SPY+ te updaten.

Ruim 40 landen

De Mr. Handsfree SPY+ kun je gebruiken in de volgende landen: Oostenrijk, Andorra, Australië, België, Bulgarije, Bosnië, Cyprus, Herzegovina, Tsjechië, Denemarken, Estland , Spanje, Finland, Engeland, Griekenland, Hongarije, Hong Kong, Kroatië, Italië, Israël, Ierland, IJsland, Liechtenstein, Litouwen, Malta, Marokko, Nederland, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Rusland, Zweden, Slowakije, Slovenië, Servië, Turkije en Oekraïne.

LET OP; deze flitspaalverklikker-techniek is NIET legaal in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland

Specificaties Mr. Handsfree SPY

- Geïntegreerde GPS ontvanger

- Geïntegreerd zonnepaneel: continu opladen van de batterij

- Maximaal 100.000 geheugenplaatsen

- Inclusief auto-oplader via sigarettenaansteker (12/24V)

- Batterij: 240mA oplaadbare lithium batterij

- Afmetingen: 32 x 15 x 82 mm

- Database downloaden via www.mrhandsfree.com (wordt op regelmatige basis bijgewerkt)

- Gewicht: 31 gram

- Inclusief onbeperkt gratis updates via alle computers met USB poort

- Geluid en –lichtwaarschuwing op 100, 300 en 500m afstand

- Inclusief zuignappen voor montage op de vooruit

- Batterij besparingsfunctie: geïntegreerde sensor voor automatische power-off

Highlights & specificaties

  • Mr. Handsfree SPY+ Flitspaalverklikker - 100% Legaal
  • Bespaar op 1 boete en je hebt het geld al eruit gehaald!
  • 100% legaal, gegarandeerd
  • Signaleert flitspalen, veel gebruikte mobiele snelheidscontrole plekken, inductie lussen, trajectcontroles en roodlicht camera’s
  • Waarschuwing d.m.v. geluid en LED
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Gratis onbeperkt updaten
  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details